Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Savivaldybėje – kandidatų į seniūnus antplūdis

Publikuota: 2015 sausio 23 Kategorija: Aktualijos, Savivaldybėje

silutesetazinios.lt archyvo nuotr.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.

Norą dalyvauti Šilutės rajono savivaldybės administracijos skelbtame konkurse Saugų seniūnijos seniūno pareigoms eiti pareiškė 11 kandidatų. Į Juknaičių seniūnijos seniūno vietą pretenduoja 9 asmenys.

Kas jie tokie, savivaldybės administracija neatskleidžia.

Anot Šilutės r. savivaldybės administracijos Komunikacijos skyriaus vedėjo Romualdo Eglinsko, siekiantiems seniūno pareigų teks įveikti du nelengvus konkurso etapus: iš pradžių kandidatai turės atlikti bendrųjų gebėjimų testą Klaipėdoje, Kaune, Vilniuje, Šiauliuose arba Panevėžyje, ir tik jį išlaikiusieji galės dalyvauti antrajame etape Šilutės r. savivaldybėje.

R. Eglinsko teigimu, į savivaldybės administracijos direktoriaus įsakymu sudarytas konkurso atrankos komisijas bus įtraukta ir po 3 seniūnaičius iš Saugų bei Juknaičių seniūnijų. Juos į komisijas deleguos seniūnaičių sueigos, kurios planuojamos jau ateinantį pirmadienį, sausio 26 d.

Antrasis konkurso etapas turėtų įvykti maždaug kovo viduryje.

Saugų ir Juknaičių seniūnų pareigos atsilaisvimo, buvusiems šių seniūnijų vadovams Anastazijai Oželytei ir Valentinui Dylertui išėjus į užtarnautą poilsį.

Susiję: “Trumpai: Juknaičiai liko be seniūno”,
“Karjera: paskelbti konkursai į Saugų ir Juknaičių seniūnų pareigas”

Rašyti komentarą