Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Sprendimai dėl milijoninių investicijų – už uždarų durų

Publikuota: 2014 lapkričio 18 Kategorija: Aktualijos, Savivaldybėje

silutesetazinios.lt archyvo nuotr.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.

Trečiadienį, lapkričio 19 d., 13.00 val. Šilutės rajono savivaldybės didžiojoje posėdžių salėje vyks Šilutės miesto integruotos teritorijos vystymo 2014-2020 m. programos projekto pristatymas Šilutės miesto integruotos teritorijos vystymo programos rengimo darbo grupių nariams. Dalyvaus LR Vidaus reikalų ministerijos atstovas Regioninės politikos departamento direktorius Arūnas Plikšnys. Programos projektą pristatys šios programos rengėjai iš UAB “Ademo grupė”.

Viešai apie šį posėdį neskelbiama. Miesto visuomenės atstovai, nepriklausantys minėtos programos darbo grupėms, į jį nekviečiami.

Tačiau ne visi Savivaldybėje galvoja, kad miesto visuomenė neturi žinoti, kaip planuojama panaudoti Šilutei numatytus skirti dešimtis milijonų litų. Vienas iš tokių yra Savivaldybės tarybos narys Edvardas Vitkauskas. Būtent jis ir pasidalijo informacija apie planuojamą posėdį.

Neturime teisės kviesti visus į tą posėdį – jums spręsti, ar ten eiti, tačiau turime galimybę supažindinti jus su išrinktiesiems paruoštu dokumentu. Kam įdomu – prašom: Šilutės miesto integruotos teritorijos vystymo 2014-2020 m. programos projektas”

Rašyti komentarą