Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Atnaujinta poilsiavietė – miškininkų dovana šilutiškiams (nuotr.)

Publikuota: 2014 liepos 30 Kategorija: Aktualijos, Šilutėje

Atnaujintos poilsiavietės pristatymo visuomenei proga naujojoje paplūdimio tinklinio aikštelėje buvo surengtas turnyras urėdo taurei laimėti. (Oresto Lidžiaus nuotr.)Atnaujintos poilsiavietės pristatymo visuomenei proga naujojoje paplūdimio tinklinio aikštelėje buvo surengtas turnyras urėdo taurei laimėti. (Oresto Lidžiaus nuotr.)

Trečiadienį taip vadinamame beždžionių pliaže Šilutės priemiestyje visuomenei pristatyta iš esmės atnaujinta ir sutvarkyta poilsiavietė.

Be anksčiau čia buvusių įrenginių, Šilutės miškų urėdijos darbuotojai dar įrengė paplūdimio tinklinio aikštelę ir lauko tualetą, atitvėrė teritoriją automobliams statyti, pasirūpino, kad poilsiavietėje visada stovėtų konteinerių buitinėms atliekoms.

Ši poilsiavietė nuo šiol bus stebima dviem vaizdo kameromis.

Ir tai tik pradžia tų užmojų, kuriuos Šilutės urėdijos miškininkai planuoja įgyvendinti „beždžionių pliaže“. Pasak urėdo Vaido Bendaravičiaus, galbūt dar šią vasarą šioje poilsiavietėje pavyks įrengti padorų paplūdimį, o kada nors vėliau, jeigu pavyks gauti finansinę paramą iš ES fondų, čia atsiras dar ir įvairių žaidimo įrenginių vaikams, medinių skulptūrų ir kt.

Miškininkai tikisi, kad šilutiškiai deramai įvertins jų pastangas ir ne tik dar labiau pamėgs lankytis „beždžionių pliaže“, bet ir saugos tai, kas čia dėl jų sukurta.

Atnaujintos poilsiavietės pristatymo visuomenei proga naujojoje paplūdimio tinklinio aikštelėje buvo surengtas turnyras urėdo taurei laimėti.


Oresto Lidžiaus nuotr.

Rašyti komentarą