Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Žinių radijas: Noro tapti Juknaičių bendruomenės dalimi neatbaido nei nario mokestis

Publikuota: 2014 liepos 23 Kategorija: Aktualijos, Rajone

silutesetazinios.lt archyvo nuotr.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.

Juknaičių bendruomenė dalyvauja konkurse “Šauniausia bendruomenė”.

Juknaičių benduomenės pirmininkė Laima Barkauskienė sako neturinti daug laisvo laiko, nes kasdien tenka dirbti nuo 8 iki 17 val., tačiau moteris džiaugiasi palaikančia šeima, kuri nepyksta, kad jau ketverius metus laisvalaikio dalis yra skiriama gausiai Juknaičių bendruomenei.

„Pradžioje, kai pradėjau vadovauti narių buvo apie 40, per ketverius metus pritraukiau dar 30, na, beveik 40, nes dabar mūsų 78. Dabar jau nebereikia jų prašyti, patys kaimo bendruomenės žmonės ateina ir sako, ar galima įstoti į jūsų bendruomenę? Aišku, mes priimame visus, kurie nori. Gal ne visi išgali susimokėti nario mokestį, bet susimoka“, – pozityviai nusiteikusi kalbėjo bendruomenės pirmininkė.

Nario mokestis metams yra 40 Lt. Juknaitiškė Rasa Gailiuvienė sako, kad tokia suma tikrai nėra didelė ir ją tikrai gali susitaupyti kiekvienas.

Daugiau: ziniuradijas.lt: “ŠAUNIAUSIA BENDRUOMENĖ. Noro tapti Juknaičių bendruomenės dalimi neatbaido nei nario mokestis”

Balsuoti už šauniausią bendruomenę galima “Žinių radijo” paskyroje socialiniame tinkle “Facebook”: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.812183795467989.1073741837.135654016454307&type=3&uploaded=1

Daugiausiai lankytojų „Like“ sulaukusi bendruomenė bus paskelbta konkurso nugalėtoja.

Nauji dalyviai atsiras kiekvieną savaitę ir tai vyks iki pat vasaros pabaigos. Jei jums patiko kelios bendruomenės, galite paspausti „Like” po keliomis nuotraukomis.

Rašyti komentarą