Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Be grimo: Šilutės baikeriai globoja našlaičius (nuotr.)

Publikuota: 2010 birželio 01 Kategorija: Gyvenimas, Žmonės

Edvardo Jurjono - 'Guolio' nuotr.Edvardo Jurjono - 'Guolio' nuotr.

Šilutės motociklininkų klubas “Hellions” (padaužos, nenuoramos – amerikiečių šnek. k.) plečia draugystę su likimo nuskriaustais vaikais.

Prieš kurį laiką šilutiškiai kelių padaužos užmezgė gražią draugystę su Saugų (Šilutės r.) vaikų globos namais. O praeitą savaitę jie pradėjo rašyti naują savo nesavanaudiškos veiklos skyrių – susibičiuliavo su našlaičiais iš Pagėgių vaikų globos namų.

Pasak “Hellions” klubo prezidento, verslininko Arūno Gečo, pagėgiškiai vaikų globėjai buvo girdėję apie šilutiškių motociklininkų draugystę su Saugų vaikais, todėl patys juos susirado ir pakvietė į svečius.

“Pagėgių vaikų globos namuose praleidome apie dvi valandas, – pasakojo A. Gečas. – Vaikai mums parodė meninę programą. Mes jiems papasakojome apie savo klubo veiklą, supažindinome su motociklais, pavežiojome juos po įstaigos kiemą”.

Paskui “Hellions” klubo nariai buvo pakviesti pasigalynėti su vaikais virvės traukimo varžybose. Štai tada vaikai ir parodė, kad ir jie ne iš kelmo spirti.

“Mes, 10 vyrų, nesugebėjome atsilaikyti prieš jų (vaikų – red. pastaba) vienybę”, – šypsodamasis prisipažino Šilutės motociklininkų lyderis.

Prieš atsisveikindami su vaikais, motociklininkai jiems padovanojo kamuolių, kad vasarą turėtų su kuo žaisti, ir pažadėjo grįžti pas juos rudens pradžioje.

 

 

 

 

Edvardo Jurjono nuotr.

3 skaitytojų komentarai
mukas 2010 birželio 1d., 17:2184.32.215.23
Džiugu, kad ėmėtės tokios gražios iniciatyvos. Tai galėtų būti sektinas pavyzdys.

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 4 Thumb down 0

Atsakyti

marina 2010 birželio 1d., 20:3578.61.128.70

Saunuoliai

Įvertink komentarą: Thumb up 3 Thumb down 0

Atsakyti

Jonas 2010 birželio 2d., 16:0484.32.209.203

Tokio amžiaus vaikai ir paaugliai žavisi “britvom”, greičiu. Tokia technika turėtu palikti pėdsaką pasaulėžiūroj. Šaunuoliai

Įvertink komentarą: Thumb up 2 Thumb down 0

Atsakyti

Rašyti komentarą