Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Pavasaris kelyje: girti ir be teisių

Publikuota: 2014 kovo 21 Kategorija: Teisėtvarka

Policijos asociatyvi nuotr.Policijos asociatyvi nuotr.

Ketvirtadienio vakare Šilutės rajone surengto reido metu policijos pareigūnai nustatė 16 kelių eismo taisyklių pažeidimų: įkliuvo 4 neblaivūs automobilių vairuotojai ir 1 dviratininkas, 3 vairuotojai neturėjo teisės vairuoti transporto priemonės, 2 vairuotojai neturėjo privalomojo civilinės atsakomybės draudimo ir kt., praneša Tauragės apskrities vyriausiasis policijos komisariatas (toliau – Tauragės AVPK).

Švėkšnos miestelyje patruliavęs policijos pareigūnų ekipažas vos per 5 minutes sustabdė dviejų automobilių vairuotojus, iš kurių vienam, vairavusiam „VW Jetta“, alkoholio matuokliu nustatytas 2,45 promilių girtumas, o antrasis sėdėjo už „Audi 80“ vairo neturėdamas teisės vairuoti.

Žemaitkiemyje pareigūnams įkliuvo girtas „Mitsubishi Pajero Sport“ ekipažas. Vairuotojui, kuris jau anksčiau buvo baustas už panašius pažeidimus, alkoholio matuokliu buvo nustatytas 2,19 promilių girtumas. Tame pačiame automobilyje važiavusiam jo savininkui, kuris taip pat akivaizdžiai buvo apsvaigęs nuo alkoholio, pradėta administracinė teisena dėl perdavimo vairuoti transporto priemonę neblaiviam asmeniui.

Iš viso reido metu užfiksuoti 4 neblaivūs automobilių vairuotojai ir 1 dviratininkas, 3 vairuotojai neturėjo teisės vairuoti transporto priemonės, 2 vairuotojai neturėjo privalomojo civilinės atsakomybės draudimo, 1 vairuotojas vairavo neįregistruotą ir techninės apžiūros dokumentų neturintį automobilį. Policijos pareigūnai užfiksavo 6 kitokio pobūdžio Kelių eismo taisyklių pažeidimus.

Panašias eismo saugumo užtikrinimo priemones policijos pareigūnai ketina vykdyti ir Tauragėje, Šilalėje bei Pagėgiuose.

Policijos pareigūnai ragina eismo dalyvius elgtis atsakingai ir nesėsti už automobilio vairo apsvaigusiems nuo alkoholio ar kitų psichiką veikiančių medžiagų, o taip pat nepatikėti savo transporto priemonės vairuoti neblaiviems ar neturintiems teisės vairuoti asmenims.

Tauragės AVPK

Rašyti komentarą