Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Šilutės kredito unija: Su geriausiais linkėjimais…

Publikuota: 2013 spalio 17 Kategorija: Paslaugos, Verslas

Šilutės kredito unijos surengtoje loterijoje 50 unijos narių laimėjo bilietus į miuziklą 'Žemės paukščiai'. (Jadvygos Ratkevičienės nuotr.)Šilutės kredito unijos surengtoje loterijoje 50 unijos narių laimėjo bilietus į miuziklą 'Žemės paukščiai'. (Jadvygos Ratkevičienės nuotr.)

Vis dar auganti ir stiprėjanti Šilutės kredito unija tarptautinės kredito unijų dienos proga pusšimčiui savo narių padovanojo bilietus į penktadienį Šilutės kultūros ir pramogų centre vyksiantį miuziklą „Žemės paukščiai“.

Trečią spalio ketvirtadienį minima tarptautinė kredito unijų diena. Ta proga Šilutės kredito unijoje įvyko loterija – išaiškinta 50 laimingųjų – unijos narių, kuriems teko laimė nemokamai pažiūrėti valstybinio dainų ir šokių ansamblio „Lietuva“ miuziklą pagal Petro Cvirkos romaną „Meisteris ir sūnūs”.

Loterijoje dalyvavo daugiau kaip 430 Šilutės kredito unijos narių iš viso rajono. Laiminguosius bilietus ketvirtadienio rytą ištraukė unijos darbuotojai.

18 – tus veiklos metus skaičiuojanti Šilutės kredito unija šiuo metu turi apie 8 200 narių ir yra viena didžiausių Lietuvoje. Nuo ateinančių metų ji žada daugiau remti visuomenines iniciatyvas, toliau teiks lengvatines paskolas jaunimui būstui įsigyti ir verslams kurti, jau nekalbant apie įprastas bankines paslaugas ir lengvatas savo nariams.

Šilutės kredito unijos vadovės Genovaitės Kimbrienės palinkėjimas visiems (ne tik) unijos nariams šventės proga: „Finansinio stabilumo, sveikatos, geros nuotaikos ir tikėjimo geresne ateitimi“.

Rašyti komentarą