Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Šilutės rajono socialinių darbuotojų šventė (nuotr.)

Publikuota: 2013 rugsėjo 30 Kategorija: Gyvenimas, Socialinė apsauga

Šilutės r. savivaldybės nuotr.Šilutės r. savivaldybės nuotr.

Penktadienį naujai atidaromo Šilutės socialinių paslaugų centro patalpose sulaukta visų Šilutės miesto ir seniūnijų socialinių darbuotojų ir gausybės svečių. Čia vyko tarptautinės socialinių darbuotojų dienos paminėjimo šventė ir Centro atidarymo iškilmės, praneša Savivaldybės administracijos Komunikacijos skyrius.

Savivaldybės merė Daiva Žebelienė, sveikindama sunkų ir pasiaukojamą darbą dirbančius socialinius darbuotojus, dėkojo už suteikiamą viltį ir žmogišką šilumą labiau pažeidžiamam, likimo nuskriaustam, gyvenimo kely pasimetusiam.

Sulaukta ir daugelio garbingų svečių sveikinimų, gražių prasmingų dovanų ir linkėjimų. Šilutėje tradiciškai sveikinamas Metų socialinis partneris, kuriuo šiemet tapo Lietuvos Raudonojo Kryžiaus draugijos Šilutės skyrius, ir Metų socialinis darbuotojas, kurio vardas šiemet skirtas Vaidai Dienaitei – Šakinei, socialinei darbuotojai, dirbančiai su vaikais Šilutės socialinių paslaugų centre.

Už nuoširdų darbą buvo įteiktos padėkos socialiniams darbuotojams: Danutei Bruišienei, Jelenai Jurevičienei, Almai Matulevičienei, Loretai Norkienei, Linai Nedzelskienei, Romai Čeledinienei, Virginijai Murauskienei bei Socialinės paramos skyriaus vedėjo pavaduotojai Audrai Barauskienei.

Po oficialiosios šventės dalies visi svečiai turėjo galimybę pasivaikščioti ir apžiūrėti itin šviesias, jaukias ir modernias Centro patalpas.

Daugiau nuotr.: www.silute.lt: “Socialinių darbuotojų šventė”

Rašyti komentarą