Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Skalūnai Vakarų Lietuvoje: protestuotojai buriasi į asociaciją

Publikuota: 2013 rugsėjo 24 Kategorija: Aktualijos, Iš'spaudos

silutesetazinios.lt archyvo nuotr.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.

Tauragės, Šilalės ir Šilutės rajonų gyventojai, prieštaraujantys skalūnų angliavandenilių žvalgybai ir gavybai Šilutės – Tauragės licenciniame plote, ketina steigti asociaciją, kuri suburtų protestuotojus ir šie galėtų tęsti pasipriešinimo judėjimą, rašo Erika Baronaitė str. „Protestuotojai prieš skalūnus nusprendė burtis į asociaciją“ portale lrytas.lt.

„Jeigu į mano žemę atvažiuotų skalūnų dujų ieškotojai, gulčiau prieš automobilį ir neleisčiau jam toliau judėti. Bet jeigu tai nepadėtų, ką padarysi – tegul drasko mūsų žemę“, – uždegus žalią šviesą JAV energetikos kompanijai „Chevron“ Šilutės – Tauragės licenciniame plote ieškoti angliavandenilių išteklių, kalbėjo 77 metų Elena Rimkienė.

Daugiau: lrytas.lt: „Protestuotojai prieš skalūnus nusprendė burtis į asociaciją“

4 skaitytojų komentarai
Anevas 2013 rugsėjo 24d., 22:4378.61.237.27

Ar čia nuotraukos priekyje kur prie seimo dėl kasos aparatų badavo,ko jam skalūnų dujos nepatinka?O aplamai,kas tie skalūnai yra,ar tie protestantai žino?

Įvertink komentarą: Thumb up 3 Thumb down 1

Atsakyti

Roland 2013 rugsėjo 29d., 23:222.123.8.184

Mieli zmones!
Tiesa apie skalunu dujas yra dar siaubingesene ir nei jus galite isivaizduoti.
Liepkite perskaityti ir isplatinti si komentara!!
Tiesa karti ir kartais zmones isjungia samone, netiki kad tai gali vykti.
Bet tai vyksta! Atsibuskit ir as parodysiu kokia yra triusio skyles landa.Lietuva yra provincija ir garantuotai zmones nezino kokios tendencijos vyrauja pasaulyje…
Vyksta masine zmoniu depopuliacija , tam tikslui tarnauja bet kas – gejai, modifikuotas maistas( modifikuoti kukuruzai amerikoje trecia ziurkiu karta palieka sterilia), taip vadinamos elektra taupancios lemputes, kurios isskiria kenksmingo daznio virpesius ir sukelia zmonems ligas, turbut girdejote apie taip vadinamuosius chemtrail, kurie yra faktiskai bario ir aliuminio oksidu aerozoliai.
Galite pagooglinti anglu kalba apie kiekviena is ju , as neisiplesiu iki begalybes…
Tiesa yra ta kad Chewron (tu kurie stovi jiems uz nugaros) tikslas yra ne isgauti dujas ir net ne siekti pelno, bet isnuodyt Lietuvos zmones, tuo tikslu uznuodijant giluminius vandenis.
Tiesa yra ta kad Chewron tikslas yra sunaikinti ukininkus, kurie gamina ekologiskai svaru maista.
Tai jau vyksata amerikoje! Ten irgi kompanijos vienaip ar kitaip privercia ukininkus kurie gamina maista bankrutuoti arba parduoti zeme.Tie kurie kontroliuoja maisto pramone, siekia kad maisto gamyba butu koncentruota vienuose rankose- korporacijose, kurias visas kontroliuoja. Maistas ir vanduo ateityje bus perkamas is parduotuviu,o jeigu kas pakels balsa , tam bus atimta teise pirkti ir gales dvest is bado ir troskulio.

Įvertink komentarą: Thumb up 1 Thumb down 2

Atsakyti

Infekcija 2013 rugsėjo 30d., 20:5078.59.104.153

Matyt Roland jau persirgai violetine pedofiline šiltine,kuomet tau siautėjo “teisėjų pedofilų ir jų gynėjų klanai”. Dabar tamstai užėjo skalūninis maras, kuris nuo amerikos pareina ir greitu metu visą lietuvėlę išnuodys. Maras kaip ir šiltinė siautėja keletą metų ir nepagydomi.

Įvertink komentarą: Thumb up 1 Thumb down 0

Atsakyti

Ačiū Roland 2013 rugsėjo 30d., 13:4288.119.253.65

Ačiū Roland, dabar iškart pasidarė aiškiau.
Mat kokie blogiečiai sugalvojo visus išnuodyti, o beja būtų įdomu sužinoti kas visdėlto stovi jiems užu nugaros?

Įvertink komentarą: Thumb up 0 Thumb down 0

Atsakyti

Rašyti komentarą