Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Daugiabučių renovacija: Šilutės taryba stabdo arklius

Publikuota: 2013 rugpjūčio 26 Kategorija: Aktualijos, Savivaldybėje

ve.lt nuotr.ve.lt nuotr.

Šilutės r. savivaldybės administracijai nepavyko paskubinti energetinio efektyvumo didinimo daugiabučiuose namuose programos (toliau – programa) įgyvendinimą rajone: Savivaldybės tarybos dauguma nusprendė jos kol kas netvirtinti.

Sprendimo projektas „Dėl energetinio efektyvumo didinimo daugiabučiuose namuose programos patvirtinimo“ į penktadienį įvykusio Tarybos posėdžio darbotvarkę buvo įtrauktas papildomu klausimu. Tačiau posėdžio pradžioje pati merė Daiva Žebelienė pasiūlė jo kol kas nesvarstyti, motyvuodama tuo, kad Tarybos nariams ne viskas aišku.

Kita oficiali versija, kurią „Šilutės ETA Žinioms“ atskleidė minėtą sprendimo projektą parengusio Ūkio skyriaus vedėjas Sigitas Šeputis, skamba maždaug taip: iš posėdžio darbotvarkės jis buvo išbrauktas todėl, kad toks svarbus sprendimo projektas nebuvo svarstytas Tarybos komitetuose.

Tuo tarpu kiti šaltiniai teigia, kad kai kuriems politikams iš rajono valdančiosios koalicijos užkliuvo Savivaldybės administracijos parinktas programos įgyvendinimo administratorius – Savivaldybei pavaldi UAB ,,Šilutės šilumos tinklai“. Esą Tarybai dar reikėtų pasvarstyti: galbūt yra daugiau įmonių, kurioms būtų galima patikėti šias funkcijas.

Kaip ten bebūtų, tačiau programos tvirtinimas ir jos įgyvendinimo pradžia – pradedant projektavimo paslaugų pirkimu – Tarybos valia buvo atidėti vienam mėnesiui.

Pirmajame renovacijos programos etape dalyvauja 12 Šilutės daugiabučių namų.

Susiję str.: “Daugiabučių renovacija: Šilutė norėtų dar bent 30″

Rašyti komentarą