Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Kelyje į sveikesnę visuomenę – biurokratinės kliūtys

Publikuota: 2013 liepos 10 Kategorija: Aktualijos, Šilutėje

Kol nerūkymo zonos tik popieriuje, tai ir į vadinamąjį šeimos skverą renkasi ne vien tik jauni tėvai su vaikais...(Oresto Lidžiaus nuotr.)Kol nerūkymo zonos tik popieriuje, tai ir į vadinamąjį šeimos skverą renkasi ne vien tik jauni tėvai su vaikais...(Oresto Lidžiaus nuotr.)

Prieš du su puse mėnesio paskelbusi Šilutės mieste dvi nerūkymo zonas, Savivaldybė lig šiol nesugebėjo pastatyti jose specialių draudžiamųjų ženklų.

Savivaldybės administracijos Civilinės, priešgaisrinės ir gyventojų saugos skyriaus vyr. specialistas – savivaldybės gydytojas Marius Bartkus, kuris balandžio pabaigoje taip džiaugėsi Tarybos sprendimu dėl nerūkymo zonų nustatymo dviejose Šilutės miesto viešosiose erdvėse – vadinamajame šeimos skvere Lietuvininkų gatvėje ir Tilžės gatvės skvere su fontanu – ir tikėjosi greito šio gražaus sumanymo realizavimo, šiandien guodžiasi mintimi, kad apie draudimą rūkyti įspėjantys ženklai tose poilsiui skirtose erdvėse turėtų atsirasti iki šio mėnesio pabaigos.

Anot M. Bartkaus, iš pradžių nebuvo pinigų ženklams gaminti, po to teko įveikti ne vieną biurokratinę kliūtį, derinant leidimą statyti ženklus, ir organizuoti viešąjį ženklų gamybos paslaugos pirkimą, esą todėl darbai ir užsitęsė. Užtat dabar savivaldybės gydytojas teigia jau matantis finišo tiesiąją.

„Praeitą savaitę baigėme derinti ženklų maketus. Dar savaitė kita, ir jie turėtų būti pagaminti, – sakė telefonu M. Bartkus. – Iki liepos pabaigos jie tikrai bus pastatyti“.

Primename, kad administracinių teisės pažeidimų kodekse už rūkymą vietose, kuriose draudžiama tai daryti, numatytas įspėjimas arba bauda nuo dvidešimties iki penkiasdešimties litų.

Susijęs str.: „Nuspręsta: Šilutėje bus dvi nerūkymo zonos“

1 skaitytojų komentaras
2013 liepos 11d., 10:1778.61.232.182

rūkysiu lovoje

Įvertink komentarą: Thumb up 3 Thumb down 0

Atsakyti

Rašyti komentarą