Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Šilutės dvaro projektas: rangovams skirta daugiau laiko

Publikuota: 2013 kovo 25 Kategorija: Aktualijos, Šilutėje

silutesetazinios.lt archyvo nuotr.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.

Penktadienį Lietuvos verslo paramos agentūroje (toliau – LVPA) sutarta dėl iš ES fondų iš dalies remiamo Šilutės H. Šojaus dvaro pastatų komplekso ir teritorijos sutvarkymo bei pritaikymo viešiems turizmo poreikiams projekto įgyvendinimo termino pratęsimo iki šių metų spalio pradžios.

Šilutės H. Šojaus dvaro pastatų komplekso ir teritorijos sutvarkymo bei pritaikymo viešiems turizmo poreikiams projekto (toliau – Šilutės dvaro projektas) įgyvendinimo terminas baigiasi balandžio 3 d.

Tuo tarpu darbų, vertinant pinigine išraiška, tėra atlikta per 40 proc.

Todėl penktadienį Šilutės rajono savivaldybės administracijos atstovai kartu su rangovais vyko į LVPA tartis dėl gerokai atsiliekančio nuo grafiko projekto įgyvendinimo termino pratęsimo. „Šilutės ETA Žinios“ apie tai rašė kovo 21 d. str.: „Šilutės dvaro projektas: D diena – jau šiandien“.

Šiandien, kovo 25 d., Šilutės r. savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Vygantas Kamarauskas informavo „Šilutės ETA Žinias“, kad derybos su LVPA buvo sėkmingos: Šilutės dvaro projekto įgyvendinimo terminas pratęstas iki spalio pradžios – tai yra tiek, kiek rangovams reikia laiko visiems projekte numatytiems darbams užbaigti.

Savivaldybei dar liko išspręsti trūkstamų lėšų – per 1,5 mln. litų problemą. Dėl jų, kaip praeitą savaitę teigė V. Kamarauskas, sprendžiama politiniame lygyje – su Seimo nariais, ministerijų vadovais.

1 skaitytojų komentaras
Delspinigiai 2013 kovo 26d., 08:3482.135.210.98

Sis LVPA projekto igyvendinimo pratesimas, galimai galetu “sumazinti” galutine rangos darbu kaina (jei savivaldybe bus ryztinga). Nes rangos sutarties termino tai LVPA nepratese (ne jos galiose), vadinasi pagal rangos sutarti darbus atlikti bus veluojama, o uz velavima (kiekvienoje sutartyje buna numatyti ) gresia delspinigiai.
Tad ar savivaldybe pasinaudos galimybe sumazinti skolos nasta, tuo labiau, kad vien siam projektui truksta lesu.
Lauksime tesinio.

Įvertink komentarą: Thumb up 1 Thumb down 1

Atsakyti

Rašyti komentarą