Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Šilutės savivaldybėje vietos nėra ir naujajam Seimo nariui

Publikuota: 2012 gruodžio 17 Kategorija: Aktualijos, Savivaldybėje

Oresto Lidžiaus nuotr.Oresto Lidžiaus nuotr.

Šilutės – Pagėgių vienmandatėje rinkimų apygardoje į Seimą šį rudenį išrinktam socialdemokratui Artūrui Skardžiui, kaip ir jo pirmtakui liberalsąjūdiečiui Audriui Endzinui, savo biurą bus siūloma įkurti partijos skyriaus būstinėje Šilutės seniūnijos pastate.

A. Skardžius penktadienį surengė Šilutėje savo pirmąją spaudos konferenciją. Jos metu Seimo narys pasidžiaugė, kad darbą pradeda naujoji LR Vyriausybė, priminė apie iki 1000 litų nuo 2013 – ųjų pradžios didėsiantį minimalų mėnesinį atlyginimą, patikino, kad ir visi kiti priešrinkiminiai socialdemokratų pažadai yra įtraukti į Vyriausybės programą. Tačiau, anot Seimo nario, jų įgyvendinimo dar teks palaukti – esą dabar svarbiausia peržiūrėti ankstesnės Vyriausybės sprendimus – biudžeto projektą, investicinę programą, kurioje, beje, Šilutei ne kažin kas tenumatyta, ir kita.

Šilutėje ir Pagėgiuose išrinktas Seimo narys prisipažino, kad parlamente labiausiai norėjo vadovauti Biudžeto ir finansų komitetui. Deja, šiam jo norui nebuvo lemta išsipildyti – A. Skardžius tapo Ekonomikos komiteto pirmininko, šilutiškio „tvarkiečio“ Remigijaus Žemaitaičio pavaduotoju.

A. Skardžius, kaip ir prieš jį Seime pamario kraštui dvi kadencijas iš eilės atstovavęs A. Endzinas, žada reguliariai pasirodyti Šilutėje. Bus numatytos gyventojų priėmimo dienos Seimo nario biure.

Kam Šilutėje bus patikėtos Seimo nario A. Skardžiaus padėjėjo pareigos, kol kas nežinoma. Anot Lietuvos socialdemokratų partijos Šilutės skyriaus pirmininko, Savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojo Alvido Šimelionio, dėl to bus sprendžiama partijos skyriaus narių visuotiniame susirinkime šį ketvirtadienį.

Beje, buvusio Seimo nario A. Endzino biuras kurį laiką veikė Šilutės r. savivaldybės administracijos pastate. Tačiau vėliau, plečiant Socialinės paramos skyrių, jam teko išsikraustyti į savo partijos skyriaus būstinę seniūnijos pastate.

2 skaitytojų komentarai
A.E 2012 gruodžio 17d., 16:2688.119.253.65
Ir labai blogai, kad nerandama A.Skardžiui kabineto.
Žinoma, jis (kaip ir R.Žemaitaitis) gali dirbti ir kitose patalpose (taip jie greičiausiai ir padarys), tam nereikia jokio savivaldybės leidimo ar sutikimo – nereikia susireikšminti, – tačiau galiausiai dėl to pralošia visi – ir Šilutės savivaldybė (mes , gyventojai), ir savivaldybės vadovai (reikia mokėti rasti bendrą kalbą su ekonomikos komiteto vadovais bent jau dėl formuojamo biudžeto…), ir seimo nariai – negalėdami greitai ir betarpiškai kontaktuoti su rajono vadovais.
Tikrai verta pasistengti ir paieškoti galimybės įrengti kabinetus tiek A. Skardžiaui, tiek ir R.Žemaitaičiui.
Su geriausiais linkėjimais darbuose…

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 12 Thumb down 4

Atsakyti

ANTANAS 2012 gruodžio 18d., 18:165.20.114.140

kam tas kabinetas, ant backos tegul lipa.

Įvertink komentarą: Thumb up 3 Thumb down 4

Atsakyti

Rašyti komentarą