Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Šilutėje veiklą pradėjo visuomeninė policijos taryba

Publikuota: 2012 lapkričio 23 Kategorija: Teisėtvarka

Šilutės policijos visuomeninė taryba. (TAVPK nuotr.)Šilutės policijos visuomeninė taryba. (TAVPK nuotr.)

Visuomeninės tarybos prie Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Šilutės rajono policijos komisariato pirmininku patvirtintas Šilutės rajono savivaldybės tarybos narys Vytautas Laurinaitis.

Steigiamasis šios visuomeninės tarybos posėdis įvyko lapkričio pradžioje, o praeitą savaitę jos sudėtį patvirtino Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininkas.

Visuomeninę tarybą sudaro Savivaldybės deleguoti asmenys ir policijos pakviesti iniciatyvūs Šilutės rajono visuomenės veikėjai.

Pirmininko V. Laurinaičio pavaduotoju paskirta Šilutės rajono bendruomenių sąjungos pirmininkė Marijona Janavičienė. Juodu kartu ir Savivaldybes mere Daiva Žebeliene atstovaus kraštui visuomeninėje taryboje prie Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato.

Prie policijos įstaigos veikianti visuomeninė taryba – tai institucija, dirbanti visuomeniniais pagrindais ir atliekanti patariamojo rekomendacinio pobūdžio funkciją. Tarybos tikslas – skatinti bei gerinti visuomenės ir policijos bendradarbiavimą ir bendromis pastangomis kurti saugią aplinką savivaldybės teritorijose.

Parengta pagal TAVPK inf.

6 skaitytojų komentarai
Rinkėja 2012 lapkričio 24d., 10:3878.61.35.108
“…pirmininku patvirtintas Šilutės rajono savivaldybės tarybos narys Vytautas Laurinaitis.”
Tai tas pats apgailėtinas liberalcentristas, ‘tvarkiecio”Pavilonio sužlugdytas pretendentas į mero kėdę? Tas pats,reputaciją šiemet susigadinęs viešųjų ir privačių interesų supainiojimu, bylinėjęsis, bet pralošęs? O naujajam policijos įstaigos vadovui S.Mikutavičiui ir nežinia kieno interesus atstovaujančiai, mūsų nerinktai ir nedeleguotai ‘visuomeninei” tarybai susitepęs veikėjas vis tiek tinkamas. Šie kroterijai ir bus orientyrai, komisariato viršininke ir mere ?

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 19 Thumb down 8

Atsakyti

visuomenininė 2012 lapkričio 25d., 21:5978.61.24.221

kas be nuodėmės meskite į šį tarybos narį akmenį, deja, jis mažiau turi nuodėmių nei, bet kuris kitas tarybos narys, tamsta “rinkėja”, beje nedarykit gramatinių klaidų.

Nemėgstamas. Įvertink komentarą: Thumb up 7 Thumb down 11

Atsakyti

++ 2012 lapkričio 25d., 23:2778.61.57.176
Ar kiti tarybps nariai taip pat susipainioję, dar daugiau prasižengimų turi?
Bet tada tikrai baisu, kad akmenimis užmėtys…

Svarstytinas. O kaip tu manai? Thumb up 7 Thumb down 4

Atsakyti

Nepartinis 2012 lapkričio 26d., 20:4888.118.191.58
Kam ta taryba reikalinga? Kad pritartų policijos neveikimui. Kodėl toks nevykęs paskirtas pirmininkas ? Todėl kad tokie visur tinka, jie visada pritars, jais lengava manipuliuoti.

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 6 Thumb down 1

Atsakyti

Taip, 2012 lapkričio 26d., 21:3478.61.35.108

šios vadinamos “tarybos” paskirtis-kurti priedangą arba regimybę, jog visuomenė policiją kontroliuoja. Todėl pirmininku paskirtas ne visuomenės, bet vietinės valdžios atstovas, liberalcentristas, akivaizdus įstatymo pažeidėjas. VRM ministras liberlcentristas dėl šios priedangos tikrai turėjo būti patenkintas. Ponas užganėdintas, vasalui ramiau.

Įvertink komentarą: Thumb up 4 Thumb down 1

Atsakyti

Sigalas 2012 lapkričio 28d., 08:2888.119.138.11

Didesnio absurdo ir nesugalvosi. Geriausia prieglauda visiems politikos nevykėliams.

Įvertink komentarą: Thumb up 2 Thumb down 1

Atsakyti

Rašyti komentarą