Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Tolerancijos dieną paminėjo krepšinio aikštelėje

Publikuota: 2012 lapkričio 19 Kategorija: Gyvenimas, Įvairenybės

Policijos nuotr.Policijos nuotr.

Penktadienį Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Šilutės rajono policijos komisariato pareigūnai kartu su moksleiviais Tarptautinę tolerancijos dieną paminėjo sportuodami.

Siekiant atkreipti paauglių dėmesį į tolerancijos ir pagarbos kito nuomonei svarbą žmonių tarpusavio santykiuose, taip pat skatinti pozityvų bendravimą bei turiningą jaunimo laisvalaikį, šiemet policija suorganizavo krepšinio rungtynes tarp Martyno Jankaus pagrindinės mokyklos dešimtokų ir pareigūnų.

Policijos nuotr.

Policijos nuotr.

Nors visą rungtynių laiką tarp komandų vyko atkakli ir dinamiška kova, vis tik draugystės ir tolerancijos dvasia nė akimirkai neapleido mokyklos krepšinio aikštelės. Nuo pat pradžios abi komandos žaidė „taškas į tašką“, sportinio azarto ir geros nuotaikos netrūko tiek dalyviams, tiek sirgaliams, tačiau pabaigoje galiausiai pareigūnams teko pripažinti varžovų pergalę – Martyno Jankaus mokyklos auklėtiniai įveikė Šilutės policijos komandą dviejų taškų skirtumu.

Moksleivių ir policijos pareigūnų krepšinio varžybas, skirtas Tarptautinei tolerancijos dienai paminėti Šilutės policijos komisariato pareigūnai organizuoja kiekvienais metais skirtingose Šilutės miesto ir rajono mokyklose. Vienas svarbiausių tokių varžybų tikslų – skatinti mokinius domėtis policininko profesija bei formuoti pasitikėjimu ir bendradarbiavimu grįstus jaunimo santykius su policija.

Tauragės AVPK inf.

Rašyti komentarą