Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

„Šilutės“ vidurio puolėjas – geriausias NKL savaitės žaidėjas

Publikuota: 2012 lapkričio 12 Kategorija: Krepšinis, Sportas

nklyga.lt nuotr.nklyga.lt nuotr.

Praėjusį savaitgalį Šilutės „Šilutė“ Nacionalinėje krepšinio lygoje (toliau – NKL) iškovojo dvi pergales, o komandą į priekį vedė vidurio puolėjas Artūras Kaubrys: 206 cm žaidėjas į varžovų krepšį vidutiniškai metė po 22,5 taško, atkovojo po 8,5 kamuolio ir rinko po 28 naudingumo balus.

Šilutės komandos vidurio puolėjas krepšį iš dviejų taškų zonos atakavo 71 procento taiklumu, o nuo baudų metimų linijos iš 12 bandymų prametė tik kartą.

A. Kaubrys pripažintas geriausiu šeštos NKL savaitės žaidėju.

Penktadienio (lapkričio 9 d.) rungtynėse su Birštono „Jazz–Diremta“ A. Kaubrys pelnė 26 taškus (10/14 dvitaškiai, 6/7 baudos), atkovojo 12 kamuolių, išprovokavo 4 varžovų pražangas, blokavo du metimus ir surinko 34 naudingumo balus.

Šeštadienį (lapkričio 10 d.) „Šilutės“ komanda kovojo su „Gargždų– Bremena“. A. Kaubrys pelnė 22 taškus (7/10 dvitaškiai), užtikrintai metė baudas (5/5), išprovokavo 4 varžovų pražangas ir blokavo vieną metimą.

Kiti pretendentai į geriausio NKL savaitės krepšininko titulą buvo Žydrūnas Stankus (Vilniaus „Perlas–MRU“), Osvaldas Mačernis (Mažeikių „Mažeikiai“) ir Viktoras Chodosovskis (Klaipėdos „Nafta–Universitetas“).

Parengta pagal nklyga.lt inf.

Rašyti komentarą