Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Rinkimų apygardos komisijos pirmininku paskirtas R. Steponkus

Publikuota: 2012 liepos 31 Kategorija: Aktualijos, Seimas 2012

silutesetazinios.lt archyvo nuotr.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.

Šilutės seniūną į spalio 14 d. rinkimų į Lietuvos Respublikos Seimą Šilutės – Pagėgių rinkimų apygardos komisiją delegavo Liberalų ir centro sąjunga.

Kartu su juo komisijoje darbuosis Dalia Bernotienė (delegavo Šilutės r. savivaldybės merė), Arvydas Gorodeckas (Teisingumo ministras), Ramutė Jagintavičienė (Darbo partija), Palmira Kinderienė (Pagėgių sav. meras), Birutė Kleinaitė (Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionys demokratai), Edmundas Mieliulis (Partija Tvarka ir teisingumas), Jonas Purlys (Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdis) ir Ramutė Valančienė (Lietuvos socialdemokratų partija, Pagėgių sav.).

Šios sudėties apygardos rinkimų komisija į pirmąjį posėdį planuoja rinktis kitą savaitę.

Kandidatų į Seimo rinkimų politinės kampanijos dalyvius registracija baigiasi rugpjūčio 10 d. Neužsiregistravus politinės kampanijos dalyviu asmuo negalės išsikelti kandidatu, politinė partija – kelti kandidatų.

Vyriausiosios rinkimų komisijos duomenimis, rinkimų politinės kampanijos dalyviais Šilutės – Pagėgių rinkimų apygardoje iki šio antradienio buvo užsiregistravę du pretendentai į kandidatus – tai Saulius Stankevičius (Darbo partija) ir Arūnas Valinskas (Liberalų ir centro sąjunga). Tačiau – tai jokia paslaptis, – kad Seimo nario mandato šioje rinkimų apygardoje mėgins siekti gerokai daugiau politikų: apie savo sprendimą dalyvauti rinkimuose yra pareiškę dar bent trys kraštiečiai – Arvydas Jakas (Sąjunga TAIP), Raimondas Plikšnys (Liberalų sąjūdis), Kęstas Komskis (Tvarka ir teisingumas), neskaitant iš kitur į Šilutės – Pagėgių rinkimų apygardą deleguotų politikų.

Rašyti komentarą