Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

„Šeimos skveras“: ledai pagaliau pajudėjo

Publikuota: 2012 liepos 25 Kategorija: Aktualijos, Šilutėje

Egidijaus Vidrinsko nuotr.Egidijaus Vidrinsko nuotr.

Gautas Nacionalinės žemės tarnybos Šilutės žemėtvarkos skyriaus sutikimas „Šeimos skverui“ su įvairiais vaikų žaidimo įrenginiais ir suoliukais įrengti centrinėje miesto dalyje, tarp kraštotyros muziejaus ir Kredito unijos.

Liko projektą suderinti su Kultūros paveldo departamentu, gauti rajono vyriausiojo architekto leidimą statyti skvere vaikų žaidimo įrenginius ir organizuoti jų pirkimą.

Kultūros paveldo departamento Klaipėdos teritorinis padalinys su „Šeimos skvero“ projektu buvo supažindintas dar prieš gaunant Žemėtvarkos skyriaus sutikimą – tuo pasirūpino vienas iš paraiškos rengėjų, asociacijos „Šilutės gražinimo draugija“ narys, architektas Egidijus Vidrinskas. Todėl tikimasi, kad projektas pas kultūros paveldo sergėtojus neužsigulės.

Šilutės rajono vyriausiasis architektas Edmundas Benetis viename iš bendrų pasiratimų pas savivaldybės administracijos direktorių Raimundą Ambrozaitį garantavo, kad nedels su leidimu statyti vaikų žaidimo įrenginius skvere.

Tad yra vilties, kad „Šeimos skveras“ Šilutėje bus įrengtas dar šią vasarą.

Tam skirta per 9000 litų iš Vietos bendruomenių savivaldos 2012 metų programos.

Paraišką dėl „Šeimos skvero“ įrengimo Šilutės vietos bendruomenių tarybai teikė asociacija „Šilutės gražinimo draugija“, projektinį pasiūlymą parengė E. Vidrinskas.

Pagal Vietos bendruomenių savivaldos 2012 metų programą Šilutės rajonui skirta iš viso 93 900 litų. Seniūnijų vietos bendruomenės už šiuos pinigus planuoja įgyvendinti per 40 įvairių projektų.

Susiję str.: „Šilutės bendruomenių projektams – žalia šviesa“

Ne į temą

Vasara Šilutėje.

Oresto Lidžiaus nuotr.

Rašyti komentarą