Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

NMA išvadų dėl „Lamatos žemės“ veiklos laukiama kitą savaitę

Publikuota: 2012 balandžio 20 Kategorija: Aktualijos, Šilutėje

V. Laurinaitis laikinai dirbs ir 'Lamatos žemės' projekto vadovu. (silutesetazinios.lt archyvo nuotr.)V. Laurinaitis laikinai dirbs ir 'Lamatos žemės' projekto vadovu. (silutesetazinios.lt archyvo nuotr.)

Kol asociacijos „Lamatos žemė“ projekto vadovė Edita Grinčinaitienė serga, šias pareigas laikinai pavesta eiti asociacijos valdybos pirmininku vietoj jos prieš kurį laiką išrinktam Vytautui Laurinaičiui.

Pastarasis informavo „Šilutės ETA žinias“, kad Nacionalinė mokėjimo agentūra jau baigė asociacijos veiklos tyrimą, kitą savaitę laukiama oficialių išvadų. Tačiau galutinį sprendimą dėl buvusios „Lamatos žemės“ vadovybės veiklos, anot V. Laurinaičio, priims Žemės ūkio ministerija.

Kiek anksčiau ministerijos auditoriai “Lamatos žemės” veikloje buvo aptikę pažeidimų, dėl kurių, jų manymu, kyla rizika, kad Europos Sąjungos ir Lietuvos Respublikos biudžeto milijonai šioje asociacijoje gali būti naudojami neefektyviai.

Susiję str.: „“Lamatos žemėje” įvyko perversmas“

2 skaitytojų komentarai
sentencija 2012 balandžio 21d., 13:4381.7.78.91
Kiekviena karta save įsivaizduoja protingesne už praėjusią ir išmintingesne už ateinančią. George Orwell

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 8 Thumb down 3

Atsakyti

Už teisybę 2012 balandžio 23d., 10:4588.119.138.11

“kyla rizika, kad Europos Sąjungos ir Lietuvos Respublikos biudžeto milijonai šioje asociacijoje gali būti naudojami neefektyviai.” – Universalus kaltinimas. Raskite imonę ar įstaigą, kurią patikrinus negalima būtų iškelti tokią prielaidą. Efektyviausia butų tasistema, kurioje visi dirbtų už ačių ir dar savo santaupas įneštų.

Įvertink komentarą: Thumb up 0 Thumb down 2

Atsakyti

Rašyti komentarą