Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Rusniškiai dėkoja “Šaktarpio” rėmėjams

Publikuota: 2012 balandžio 05 Kategorija: Kultūra, Tradicijos

Paskutinį kovo sekmadienį Rusnėje šurmuliavo žuvies ir pavasario šventė „Šaktarpis“.

Norime padėkoti pagrindiniam rėmėjui Šilutės rajono savivaldybei, rėmėjams AB „Šilutės Rambynui“, UAB „Rusnei“, AB „Šilutės baldams“, UAB „Timai“, UAB „Šilutės polderiams“, UAB „Šilutės būstui“, UAB „Skatulei“, UAB „Stamelai“, įmonei „Pas Adą“, Jonui ir Rasai Mikučiams, gėlių salonui „Sanpaulija“, Česlovui Ramanauskui, šauniesiems organizatoriams, partneriams ir pagalbininkams Rusnės seniūnijai, Rusnės Salos etnokultūros ir informacijos centrui, Nemuno deltos regioniniam parkui, Nemuno Deltos namams, Rusnės pagrindinei mokyklai, informaciniams rėmėjams: „Šilokarčemai“, „Pamariui“, Šilutės naujienoms“, „Šilutės ETA žinioms“, „Šilutės žinioms“ ir visiems, kurių dėka šis renginys buvo šiltas, jaukus ir ypatingas.

Raimondas Plikšnys,
Rusnės seniūnijos bendruomenės „Rusnės sala“ pirmininkas

2 skaitytojų komentarai
Ar ne? 2012 balandžio 5d., 18:1584.15.183.43
Ir dar – labai šilti ir geranoriški buvo Šaktarpio svečiai, kuriems visi valgiai buvo skanūs, visos lauktuvės gražios… Nesimatė surūgusių, nepatenkintų veidų (o gal jie ištirpo patenkintųjų minioje…), nesigirdėjo priekaištų, politikavimų ar pan. Tai, ko gero, AČIŪ mums visiems, ar ne?

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 12 Thumb down 3

Atsakyti

Džiugu 2012 balandžio 10d., 07:5188.119.138.11
Organizatoriai Šaunuoliai, kad neleidot politikams lipti ants scenos ir reklamuotis. Nereikėjo ir to mėlynanosio v.p. galėjo apseiti ir be psiaudo savivaldybės politiko. Rusnėje valdžia seniūnas.

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 6 Thumb down 0

Atsakyti

Rašyti komentarą