Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Šilutės „tvarkiečiai“ atsigręžė į gamtą (nuotr.)

Publikuota: 2012 kovo 26 Kategorija: Aktualijos, Šilutėje

Edvardo Jurjono nuotr.Edvardo Jurjono nuotr.

Grupelė Šilutės partijos „Tvarka ir teisingumas“ skyriaus narių su šeimomis šeštadienį Verdainėje, prie Šyšos upės užtvankos, kėlė inkilus į paupio medžius.

Dalyvavo partijos skyriaus pirmininko, Šilutės r. savivaldybės mero pavaduotojo Vaido Pavilonio vykdomai politikai ne visada pritariantys partiečiai.

Į pašyšio medžius jie iškėlė daugiau kaip 10 namelių paukščiams perėti.

Šaltiniai praneša, kad šia akcija, be kita ko, norėta užbėgti už akių medkirčiams, kurie tik ir laukia, kada bus pasirašyta Šyšos upės vagos valymo darbų projekto antrojo etapo finansavimo sutartis…

Edvardo Jurjono nuotr.

2 skaitytojų komentarai
Anevas 2012 kovo 26d., 22:4978.61.237.27
Neina suprasti tos akcijos “Tvarka ir teisingumas”?Medis papuvęs,paukščiams inkilus kabina(gali paukščiukai nespėti išmokti skraidyti kai vėjas medį nuvers),dar vaikus po medžiais tokiais papuvusiais atveda, ar mažai nelaimingų įvykių Lietuvoje?Na jei protestuojate prieš skyriaus pirmininką,..gal geriau Vaidui kokį lizdą iškelkit.Prie ko vaikai aplinkui vaikšto,kad kas nukris,ir paukščiai nekalti,aš už gamtą,bet čia nematau “nei tvarkos,nei teisingumo”.

Svarstytinas. O kaip tu manai? Thumb up 6 Thumb down 7

Atsakyti

Vilė 2012 kovo 27d., 12:0278.61.175.137
Tikras narcisizmas! Tuščios garbės troškimas. Kelk tuos inkilus tyliai, jei skaitai, kad gerą darbą darai, o ne pjarą savo politinei kampanijai. Jei užpakalis niežti užimti postą šitą, esant po TT sparneliu, tai jau savaime manau nėra garbinga. Ši partijėlė, o tiksliau jos lyderiai šiame krašte populiarumo neturėtų sulaukti

Svarstytinas. O kaip tu manai? Thumb up 7 Thumb down 5

Atsakyti

Rašyti komentarą