Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Vaikai kyla į kovą dėl “Minijos naftos” taurės

Publikuota: 2012 vasario 28 Kategorija: Krepšinis, Sportas

ve.lt nuotr.ve.lt nuotr.

Po trejų metų pertraukos į krepšinio aikšteles sugrįžta anksčiau daug susidomėjimo sulaukęs krepšinio turnyras dėl “Minijos naftos” taurės. Jau nuo rytojaus iki kovo 21 dienos virs krepšinio aistros tarp 10 komandų iš Klaipėdos ir Šilutės rajonų mokyklų bei gimnazijų.

Dalyvaus komandos iš Saugų, Švėkšnos, Vainuto, Vilkyčių, Žemaičių Naumiesčio, Agluonėnų, Drevernos, Priekulės, Šiūparių ir Veiveržėnų.

Paskutinį kartą šis turnyras buvo organizuotas 2008-aisiais. Itin entuziastingai šiame turnyre dalyvaujančios komandos žinią apie jo atnaujinimą sutiko labai palankiai. Priekulės Ievos Simonaitytės gimnazijos, kuri kartu su “Minijos nafta” organizuoja šį turnyrą, kūno kultūros mokytojas Antanas Rimkus teigė, jog mokiniai jau seniai pasiilgo šio renginio bei vis klausinėdavo, ar neketinama jo atnaujinti.

Turnyras skirtas ne tik vaikų fiziniam krūviui palaikyti, bet ir paskatinti jų užimtumą bei laisvalaikį. Tokia ir buvo “Minijos naftos” pagrindinė idėja pradėjus organizuoti šį turnyrą.

Jis labai laukiamas ir palaikomas visuose Klaipėdos bei Šilutės rajonų mokyklose, į rungtynes vyksta ne tik komandos, bet ir būrys jas palaikančiųjų.

“Miestuose varžybų ir švenčių apstu, o rajonų vaikams tokių renginių trūksta. Visuomet stengiamės surengti tokią šventę, kad dėmesio centre būtų vaikai. Norime, jog mūsų jaunoji karta turiningai leistų laiką, o nugalėtojai būtų deramai pagerbti. Malonu, kad prie jaunimo sportiško laisvalaikio ir sveikatinimo prisideda ir “Minijos nafta”, – džiaugėsi A. Rimkus.

Pagrindinis turnyro etapas prasidės vasario 29 d., o baigsis kovo 14 d. Pusfinaliai ir finalai vyks kovo 21 d., turnyro nugalėtojai bus apdovanoti kovo 28-ąją.

“Esame itin laimingi galėdami prisidėti prie šių rajonų vaikų gerovės bei užimtumo. Džiaugiamės, kad šis turnyras sulaukė tiek vaikų, tiek mokyklų vadovų bei mokytojų didžiulio susidomėjimo.

Tikimės, kad turnyras vyks sklandžiai dar ne vienerius metus, o mokyklų bei jaunųjų sportininkų entuziazmas aktyviai siekti “Minijos naftos” taurės neišblės”, – teigė pagrindinės šio krepšinio turnyro rėmėjos bendrovės “Minijos nafta” ryšių su visuomene specialistė Kristina Paukštytė-Brazdauskienė.

Paulius Matulevičius, „Vakarų ekspresas“

1 skaitytojų komentaras
dėde 2012 balandžio 4d., 17:1784.15.177.114

kur varžybų tvarkaraštis . AČIŪ..

Įvertink komentarą: Thumb up 1 Thumb down 0

Atsakyti

Rašyti komentarą