Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Mums rašo: usėniškiai aptarė seniūnijos problemas

Publikuota: 2012 vasario 10 Kategorija: Gyvenimas, Žmonės

Usėnų bibliotekos nuotr.Usėnų bibliotekos nuotr.

Vasario 09 d. Usėnų bibliotekoje įvyko susitikimas su Usėnų seniūnijos, bendruomenės ir mokyklos atstovais.

Susitikime dalyvavo Usėnų seniūnijos seniūnas Algirdas Rauktys, seniūnaitis Vytautas Plačas, bendruomenės pirmininkė Gražina Bardauskienė, Usėnų pagrindinės mokyklos atstovai ir Usėnų gyventojai.

Susitikimo metu prie kavos puodelio, draugiškoje aplinkoje, aptartos opiausios Usėnų seniūnijos problemos, ieškota jų sprendimo būdų, kalbėta apie pasiruošimą artėjančioms šventėms.

Seniūnas Algirdas Rauktys supažindino su seniūnijos biudžetu, su nuveiktais ir planuojamais nuveikti darbais. Atėjęs ekonominis sunkmetis didelių darbų nuveikti neleis, bet minimaliai bus tvarkomi keliai, šienaujami želdynai. Seniūnija jau eilę metų dalyvauja viešųjų darbų organizuojamame konkurse. Šiais metais taip pat tikimasi šių žmonių pagalba bent po kartą nušienauti žolę kapinaitėse, kurių turime net 23, iškirsti krūmus melioracijos grioviuose, prisidėti prie gyvenviečių tvarkymo.

Seniūnaitis Vytautas Plačas informavo susirinkusius apie sporto klubo veiklos atnaujinimą. Jau baigiami paruošti nauji klubo įstatai, rašomas projektas finansavimui gauti.

Bendruomenės pirmininkė Gražina Bardauskienė supažindino su jau pradėtu vykdyti projektu – tvarkomi kaimo kultūros namai.

Usėnų bibliotekos inf.

1 skaitytojų komentaras
Į sveikatą 2012 vasario 12d., 16:3178.61.21.28
Kadangi Šilutė sparčiai verčiama Pagėgių priemiesčiu, tai Usėnai turi perspektyvą Pagėgių valdžios grietinėlės miegamuoju kaimu.

Svarstytinas. O kaip tu manai? Thumb up 5 Thumb down 4

Atsakyti

Rašyti komentarą