Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Per šventes – daugiau policininkų keliuose

Publikuota: 2011 gruodžio 28 Kategorija: Teisėtvarka

policijos nuotr.policijos nuotr.

Švenčių metu Šilutės rajone, kaip ir visoje šalyje, bus stiprinamas policijos darbas, daugiau pareigūnų dirbs viešose vietose ir keliuose, praneša Šilutės rajono policijos komisariatas.

Lyginant su įprastomis poilsio dienomis, šventinėmis dienomis padaroma daugiau nusikalstamų veikų, kitų viešosios tvarkos pažeidimų, dėl neatsakingo transporto priemonių vairuotojų ir kitų eismo dalyvių elgesio įvyksta skaudžios eismo nelaimės.

Policijos pareigūnai sieks tinkamai užtikrinti viešąją tvarką, žmonių ir eismo saugumą, suaktyvins teisės pažeidimų prevenciją Naujųjų metų švenčių metu.

Keliuose pareigūnai tikrins vairuotojų blaivumą, galimą apsvaigimą nuo narkotikų ar kitų psichiką veikiančių medžiagų, netoleruos kelių chuliganų.

Vairuodami elkitės taip, kad nesugadintumėte švenčių sau ir kitiems, o išlipę iš automobilio, užsidėkite šviesą atspindinčią liemenę.

Pareigūnai taip pat sieks užkardyti alkoholinių gėrimų vartojimą ir girtų asmenų pasirodymą viešosiose vietose, ypatingas dėmesys bus kreipiamas į šventinių renginių organizavimo vietas.

Prekybos įmonių vadovai neturėtų pamiršti atsakomybės už Alkoholio ir tabako kontrolės įstatymo pažeidimus, kontroliuoti, kad nepilnamečiams nebūtų parduodami, nuperkami ar kitaip perduodami alkoholio ar tabako gaminiai.

Nors per šventes policija dirbs sustiprintomis pajėgomis, tačiau nederėtų pamiršti, kad saugotis turi ir patys gyventojai, ypač vagysčių iš gyvenamųjų patalpų: išvažiuodami iš namų juos užrakinkite, įjunkite apsaugos priemones, paprašykite kaimynų, kad prižiūrėtų jūsų būstą.

Policija pataria per šventes neprarasti budrumo ir saugotis apgavikų, įvairiausių „labdaros, paramos ir dovanų“ dalintojų. Įsitikinkite, kas ir kaip jums nori padėti. Perspėkite senyvo amžiaus giminaičius ir pažįstamus apie dažniausiai pasitaikančius sukčiavimo atvejus

Rašyti komentarą