Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Astrologų prognozės: ką mums žada 2012-ieji?

Publikuota: 2011 gruodžio 21 Kategorija: Gyvenimas, Įvairenybės

ve.lt nuotr.ve.lt nuotr.

Visais laikais žmonės spėliojo, kas jų laukia ateityje. Iš šiaudų, sapnų ir žvaigždžių. Ar kitąmet bus geriau nei šiemet? Galbūt rasiu savo antrąją pusę? Gal pagaliau užderės aruodai? Kas mūsų laukia 2012-aisiais, klausiame astrologus Ritą Vainauskienę, Violetą Liaugminienę ir parapsichologą Vladimirą Azanovą.

V. Azanovas: Pagal kinų horoskopą 2012 m. yra Juodojo Vandens Drakono metai. Nors Europiečių pasakose ir legendose drakonas dažniausiai siejamas su blogiu, Kinijoje ši mitinė būtybė laikoma žmonių pagalbininke, didžiulės galios ir išminties simboliu.

Kinų Drakonas yra geranoriškas ir empatiškas. Jis sietinas su proveržiu, drąsa, gausa, klestėjimu bei sėkme. Rytiečiams tai nelyginant angelas sargas.

Ne veltui dieviškoji būtybė drakonas Lunas yra kinų nacionalinis simbolis, o patys kinai save laiko Drakono palikuonimis.

Drakonas vadinamas derliaus, lietaus, upių, jūrų valdovu. Šos būtybės atvaizdas buvo laikomas imperatoriaus ir jo šeimos narių šventuoju valdžios simboliu.

Kita vertus, Drakonas yra griežtas, ugnimi alsuojantis gyvūnas. Jis yra ne tik globojantis, bet ir negailestingas. Laimei, Vandens stichija, kuri keliauja kartu su Drakonu per 2012-uosius, šiek tiek sušvelnins šio galiūno rimtį bei principus.

Taigi ko mums tikėtis?

V. Azanovas: 2012-ieji bus išskirtiniai, tikrai nenuobodūs metai. Netrūks įsimintinų, netgi dramatiškų įvykių. Atlaidumo nebus tinginiams. Tiems, kurie labai mėgsta pagulėti ant sofutės, ateinantys metai bus kantrybės ir ištvermės egzaminas.

Ateinantys metai pareikalaus iš mūsų stiprybės ir darbingumo. Laimės tie, kurie jau metų pradžioje imsis naujovių, iniciatyvos, gebės prisitaikyti prie vis greitėjančio gyvenimo ritmo.

Aktyvių žmonių laukia puikios perspektyvos, palankios aplinkybės – vasaros pabaigoje jie jau galės mėgautis gerais rezultatais, puikiu uždarbiu.

Šie metai bus palankūs talentingiems, savo tikslo siekiantiems žmonėms, mokslininkams, kūrybiškoms asmenybėms.
R. Vainauskienė: 2012-uosius, pagal Magų žvaigždę, valdanti planeta yra Merkurijus. Todėl sulauksime nemažai netikėtumų. Drakonas visada atneša permainas, naujoves, jis mėgsta aktyvumą, o Merkurijus yra atsakingas už kontaktus, informaciją, išsilavinimą, prekybą ir keliones.

Astrologiškai Merkurijus – jaunų žmonių planeta, todėl šie metai leis aktyviau pasireikšti jauniems žmonėms. Būtent jaunoji karta reikalaus naujovių, duos postūmį daryti originalius sprendimus įvairiose srityse.

Aktyvūs bus išradėjai, mokslininkai. Kitąmet turėtų pagausėti naujų technologinių išradimų medicinos, žemės išteklių taupymo srityse. Metai bus sėkmingi politikams, diplomatams, visuomeniniams veikėjams, intelektualams ir verslininkams.

V. Liaugminienė: Rytiečiai Drakoną laiko karmos, įsikūnijimų rato ir atpildo simboliu, todėl 2012 m. yra karminiai metai. Visa jūsų anksčiau atiduota meilė kitiems žmonėms,sustiprinta kitų žmonių galia ir energija, sugrįš jums dešimteriopai. Todėl ties naujų metų slenksčiu apkabinkite kuo daugiau žmonių ir pasakykite jiems kuo šilčiausius žodžius.

Pasak pranašautojų, Majų kalendorius baigiasi kitąmet. Jis esą užbaigia erą, trukusią 5 126 metus. Apie 2012 metus kalbama kaip apie lemtingus. Ką apie tai manote?

R. Vainauskienė: Pasaulio pabaigos nebus. Todėl, kad Majų kalendorius nesutampa su Grigaliaus. Jūsų minėta era baigėsi jau prieš 500 metų.

Kita vertus, 2012-aisiais įvyks retas astronominis reiškinys. Mūsų laukia net trys užtemimai: Mėnulio, Veneros (Saulėje) ir Saulės.

Saulės sistema išsidėlios į vieną liniją Paukščių Tako centre. Taip nutinka tik kas 26 000 metų.

Šis išsirikiavimas reiškia Visatos perėjimą iš vienos sistemos į kitą. Panašiai išsirikiavusios planetos buvo ir 1962, ir 1982, o pasaulio pabaigos nebuvo.

Nebus jokių kataklizmų?

R. Vainauskienė: Tam tikrų kataklizmų gali būti. Kita vertus – kuomet jų nebuvo?

Suaktyvėjęs Skorpionas turėtų kažką nelyginant valytojas išvalyti. Nes Skorpionas verčia atsisakyti viso to, kas nereikalinga. Viso to, kas trukdo eiti į priekį. Jis ragina prisikelti naujam gyvenimui, atsisakyti seno ir pradėti nauja. Tiek globaliame, tiek asmeniniame gyvenime.

Kokie laikotarpiai ateinančiais metais bus sunkiausi?

R. Vainauskienė: 2012 metus galime dalinti į kelis svarbius – tiek visuomenei, tiek individui – pagrindinius periodus.
Laikotarpis iki gegužės mėnesio – Saturno (išminties) ir Neptūno (intuicijos) planetų tarpusavio darna. Ji suteiks galimybę ne tik svajoti, bet ir realiai įgyvendinti savo užmačias. Lėtai, tačiau kryptingai judėkime savo svajonių link. Jos tikrai gali tapti realybe.

Galutinis Neptūno perėjimas į Žuvies ženklą nuo vasario mėnesio turės įtakos žmonių dvasingumui. Labiau sugebėsime atjausti, laiku ištiesti pagalbos ranką. Sustiprėjusi intuicija padės išvengti klaidų.

Kitas laikotarpis bus sunkesnis. Jis tęsis nuo gegužės pradžios iki rugsėjo vidurio. Aukštųjų planetų Urano (staigių pokyčių, naujovių) ir Plutono (transformacijos) įtemptas aspektas privers krūptelėti pasaulį nuo aplinkui vykstančių galimų revoliucijų, kataklizmų. Tuo metu gali suaktyvėti teroristai, kiti negatyvūs žmonės. Siūlyčiau atsargiau rinktis šalis, į kurias žadate keliauti. Ypač gegužės antroje pusėje ir rugsėjo pradžioje.

Metų pabaigoje stipriai suaktyvės Skorpiono ženklas. Saturno – išminties ir apribojimų planeta – iš Svarstyklių pereis į Skorpiono ženklą, o greta vykstantis Saulės užtemimas suaktyvins įvairius tarptautinius įvykius.

2012 metų pabaigoje gali suaktyvėti tarptautiniai konfliktai.

Metų pabaigoje taip pat ims sektis policininkams, gaisrininkams, kariūnams, stambiems verslininkams, didelėms kompanijoms.

Netinkamiausi santuokai šiais metais bus du periodai: nuo gegužės 5 iki birželio 27 d. Tai užtemimų metas, pažeistos planetos Veneros laikas. O ši planeta yra atsakinga už meilę, partnerystę ir darną. Tuo metu įvykusios santuokos nebus itin sėkmingos, nes patirs įvairių kliūčių, o žmonės bus linkę slėpti savo jausmus. Galimi meilės trikampiai.

Antrasis laikotarpis, kuriuo nerekomenduotinos santuokos, yra lapkričio mėnuo, kai vyks du – Saulės ir Mėnulio – užtemimai.

R. Vainauskienė: Žmonėms linkėčiau atkreipti dėmesį į nepalankius laikotarpius. Tai laikas nuo kovo 12 iki balandžio 4 dienos, nuo liepos 12 iki rugpjūčio 8 d., nuo lapkričio 6 iki lapkričio 26 d. Šiuo metu būkite atidūs tvarkydami dokumentus, nepirkite technikos, įvairių ryšių priemonių. Galimas nesusikalbėjimas, klaidos dėl išsiblaškymo.

Kaip derėtų pasitikti 2012-uosius?

V. Liaugminienė: Aktyviai ir pozityviai. Tiek draugų, tiek šeimos rate. Pasitikdami ateinančius stenkitės būti judrūs, azartiški, organizuokite žaidimus.

Keletą minučių prieš laikrodžio dūžius palikite sumaištį ir pasišalinkite. Mintyse padėkokite praeinantiems Zuikio (Katino) metams.Prisiminkite kuo daugiau gerų įvykių, nutikusių 2011 m.

Kai laikrodis išmuš dvylika, nuo pat pirmųjų sekundžių galvokite apie gerus dalykus. Apie tai, ką ketinate nuveikti.
Mintyse paprašykite, kad visus metus jus lydėtų gerumas ir teisingumas.

Tai ritualai, kurie išvalo ir praturtina žmonių sielas, o pasaulį daro stabilesnį.

Ar švenčių stalas irgi turėtų alsuoti drakoniška ugnimi?

V. Liaugminienė: Drakonas mėgsta šviežią maistą, todėl venkite pusfabrikačių. Nepagailėkite prieskonių. Serviruodami stalą nepamirškite žvakių.

Kaip patartumėte elgtis, kad ateinančiais metais mus lydėtų sėkmė?

V. Azanovas: 2012-aisiais patarčiau elgtis ryžtingai ir kardinaliai. Įgyvendinkite seniai puoselėtas svajones: pradėkite mokytis, įgykite naują profesiją, kurkite verslą, nutraukite nesusiklosčiusius santykius.

V. Liaugminienė: Pasitinkant Naujuosius turėtų dominuoti ryškios ir saulėtos spalvos. Galima rengtis ekstravagantiškus, blizgančius drabužius. Tačiau drabužiuose turėtų būti nors vienas siūlas juodos spalvos. Idealus būtų auksinės (ar bent jau geltonos) ir juodos spalvų derinys. Tačiau svarbiausia iš visų rekomendacijų – žėrėti ir blizgėti, kuo kas tik galite. Kibirkščiuokite gyvenimo džiaugsmu ir humoru – nuo to labai priklausys, ar jums pavyks pačiupti sėkmę už uodegos ir nepaleisti jos visus kitus metus.

Jūratė KLUMBIENĖ, “Vakarų ekspresas”

3 skaitytojų komentarai
r 2011 gruodžio 21d., 20:1878.61.67.27

Tai ar mes krikščionys, ar… kažkokokiais drakonai,astrologais, burtininkais….tikim…Kas tokių straipsnių autorius ?…Kas atsakingi už tai…

Nemėgstamas. Įvertink komentarą: Thumb up 1 Thumb down 9

Atsakyti

Vi 2011 gruodžio 22d., 16:00195.182.76.59

mielasis (oji) tai nesivarginkite ir neskaitykite!
Geros šventinės nuotaikos. Mažiau zirzimo, daugiau optimizmo!

Įvertink komentarą: Thumb up 5 Thumb down 2

Atsakyti

n 2011 gruodžio 28d., 00:4778.57.243.109

eik tu krikscioni :D

Įvertink komentarą: Thumb up 0 Thumb down 0

Atsakyti

Rašyti komentarą