Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Nuspręsta: A. Endzinas Seimo rinkimuose nebedalyvaus

Publikuota: 2011 lapkričio 22 Kategorija: Aktualijos, Šilutėje

silutesetazinios.lt archyvo nuotr.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.

Antrą kadenciją LR Seime besidarbuojantis šilutiškis parlamentaras liberalsąjūdietis Audrius Endzinas atsisakė kelti savo kandidatūrą vienmandatėje Šilutės – Pagėgių rinkimų apygardoje per kitą rudenį vyksiančius rinkimus.

Jo vietą Lietuvos liberalų sąjūdžio vienmandatininkų kandidatų sąraše turėtų užimti buvęs Šilutės r. savivaldybės tarybos narys, kaimo turizmo sodybos Rusnės saloje šeimininkas Raimondas Plikšnys.

Seimo narys A. Endzinas, paprašytas atskleisti tokio savo apsisprendimo priežastis, diplomatiškai išsisuko, patikinęs, kad šiandien jam ne rinkimai galvoje.

A. Endzino vietą Liberalų sąjūdžio vienmandatininkų kandidatų sąraše turėtų užimti R. Plikšnys. (silutesetazinios.lt archyvo nuotr.)

A. Endzino vietą Liberalų sąjūdžio vienmandatininkų kandidatų sąraše turėtų užimti R. Plikšnys. (silutesetazinios.lt archyvo nuotr.)

- Šiandien daugiau galvoju ne apie būsimus rinkimus, bet apie tai, kaip racionaliau ir naudingiau Lietuvai užbaigti šią kadenciją, – telefonu iš Seimo rūmų sakė parlamento Liberalų sąjūdžio frakcijos seniūno pirmasis pavaduotojas. – Kita vertus, kiekvienas žmogus laikas nuo laiko turi keisti darbą, o ne laukti, kol kas nors kitas ištrauks jo kėdę…“

Apie tikrąsias savo apsisprendimo trauktis iš aukštosios politikos priežastis A. Endzinas žadėjo pranešti kitą mėnesį, po Lietuvos liberalų sąjūdžio Šilutės skyriaus narių visuotinio susirinkimo, kuriame, be kita ko, bus tvirtinama ir šios partijos skyriaus tarybos iškelta R. Plikšnio kandidatūra į Seimo narius Šilutės – Pagėgių rinkimų apygardoje.

Šilutės liberalsąjūdiečių lyderis, rajono savivaldybės tarybos narys Edvardas Vitkauskas tikisi, kad R. Plikšnio kandidatūrai bus pritarta ne tik skyriaus narių visuotiniame susirinkime, bet ir partijos taryboje.

6 skaitytojų komentarai
taip 2011 lapkričio 22d., 15:5981.7.78.91
Teisingai elgiasi Audrius ir kitiems reiketu pamastyti apie dvi kadencijas. Juo labiau tiems kuriuos renkame pagal sarasus.

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 20 Thumb down 2

Atsakyti

Joo 2011 lapkričio 22d., 17:5778.59.63.123
Ačiū dievui, šešėlis Šilutei išnyks ir tikėkimės naujas nužplauks.

Svarstytinas. O kaip tu manai? Thumb up 12 Thumb down 10

Atsakyti

Ekspertas 2011 lapkričio 22d., 21:2684.32.215.37
Ir vėl bandei protingai pasisakyti :)

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 15 Thumb down 3

Atsakyti

Vytas 2011 lapkričio 22d., 19:5188.118.204.56
Daugelis žmonių seimo narį vertina pagal tai kiek ir kokiuose jis renginiuose dalyvauja, sveikina ar ne su savo asmenine povyza visokiomis nereikšmingomis profesinių švenčių progomis vietiniuose laikraščiuose. Dar didžiuojamės jei seimo narys paremia keletu šimtinių(neaiškų kokios kilmės pinigėlių) kokį renginį ar nuskriautąjį. Šioje vietoje Endzino retas pasirodymas erzino daugelį. O ką jis padarė ar nepadarė šilutiškių labui -istorija parodys. Palyginsim prieš jį buvusį Martišauską, padirbs naujai išrinktas favoritas Komskis Šilutės labui ir turėsim vaizdelį.

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 22 Thumb down 6

Atsakyti

Anevas 2011 lapkričio 22d., 20:2978.61.237.27
Ką Enzinas seime pridarė ?kas nedirba,tas neklysta,o Enzinas protingas,atidirbo,turi smegenyse vingių,o komskis-kaip Brežniavas pasitikints visiem laikam…

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 19 Thumb down 4

Atsakyti

Munrekinas 2011 lapkričio 23d., 18:43193.219.60.1

Daba mano eilė.

Nemėgstamas. Įvertink komentarą: Thumb up 3 Thumb down 6

Atsakyti

Rašyti komentarą