Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Žemaitijos jaunimo grupių festivalyje triumfavo šilutiškiai

Publikuota: 2011 lapkričio 21 Kategorija: Gyvenimas, Įvairenybės

Grupės „Destrukcija“ daina „Take me to another place“ buvo pripažinta geriausia savos kūrybos daina. (Vyganto Stoškaus nuotr.)Grupės „Destrukcija“ daina „Take me to another place“ buvo pripažinta geriausia savos kūrybos daina. (Vyganto Stoškaus nuotr.)

Šeštadienį Gargždų vaikų ir jaunimo laisvalaikio centre įvykusiame trečiajame gyvai grojančių Žemaitijos regiono jaunimo grupių festivalyje GYVAI-2011 šilutiškiai atlikėjai laimėjo pagrindinius apdovanojimus.

Šiame festivalyje dalyvavo iš viso 9 grupės. Šilutei atsovavo jaunimo country muzikos grupė Karčemėlė (vad. V. Stoškus) ir bendra Vydūno bei Pirmosios gimnazijų mokinių roko grupė „DESTRUKCIJA“.

Dalyvius vertino komisija, sudaryta iš grupės „Studija“ bosisto G. Litinsko, klaipėdiečių jaunimo grupės „VIXVA“ vadovo V. Timasovo ir profesionalios garso įrašų studijos garso režisieriaus R. Into.

"Karčemėlė" - perspektyviausia festivalio grupė. (Vyganto Stoškaus nuotr.)

"Karčemėlė" - perspektyviausia festivalio grupė. (Vyganto Stoškaus nuotr.)

Grupė „Karčemėlė“ pelnė perspektyviausios grupės nominaciją ir pagrindinį festivalio prizą – teisę nemokamai įrašyti vieną dainą profesionalioje grupės „Studija“ garso įrašų studijoje „Studijofonas“.

„Karčemėlės“ bosistas Dovydas Mažonas buvo nominuotas kaip geriausias festivalio bosistas ir buvo apdovanotas gitaros efektų procesoriumi. Smuikininkė Rūta Šerpytytė apdovanota kaip geriausia festivalio instrumentalistė, o grupės „Destrukcija“ daina „Take me to another place“ buvo pripažinta geriausia savos kūrybos daina.

Šilutės žiūrovams šios dvi grupės pasirodys konkurse „Pamario talentai 3“ gruodžio 1d. Šilutės kultūros ir pramogų centre.

Parengta pagal Vyganto Stoškaus informaciją

1 skaitytojų komentaras
Zydre 2011 lapkričio 22d., 20:1778.61.75.56

SAUNUOLIAI, SVEIKINU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Įvertink komentarą: Thumb up 3 Thumb down 1

Atsakyti

Rašyti komentarą