Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Gandrai ant Rusnės tilto sukėlė avariją

Publikuota: 2011 spalio 21 Kategorija: Avarijos, Teisėtvarka

Avarijoje sužaloti gandrai prieš kelionę į Klaipėdos gyvūnų globos namus. (Oresto Lidžiaus nuotr.)Avarijoje sužaloti gandrai prieš kelionę į Klaipėdos gyvūnų globos namus. (Oresto Lidžiaus nuotr.)

Penktadienio naktį, apie 1 val., kelyje iš Šilutės į Rusnę, ant tilto per Atmatos upę, rusniškio vairuojamam automobiliui ‚Opel Tigra‘ kelią netikėtai pastojo žiemoti dar neišskridusių gandrų ketvertas…

Po vieno gandro mirtimi pasibaigusio susidūrimo vairuotojas nesuvaldė mašinos, kuri dar trenkėsi ir į tilto atitvarą. Laimė, pats opelio vairuotojas šioje avarijoje nenukentėjo.

Anot Šilutės rajono policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus vyresniosios specialistės Nerijos Ropienės, į avariją su raudonsnapiais sparnuočiais papuolęs vairuotojas policijos pareigūnams paaiškino, kad prieš pat susidūrimą su gandrais pačiame tilto viduryje jį apakino priešpriešais važiavusi mašina. Todėl jis neturėjęs jokios galimybės išvengti nelaimės.

Vienas gandras žuvo vietoje, du buvo sužaloti, o ketvirtasis, prisiartinus pareigūnams, pakėlė sparnus…

Išgelbėtus paukščius pareigūnai penktadienio rytą perdavė „Šilutės komunalininko“ bendrovei, kuri pasirūpino išvežti nelaimėlius į gyvūnų globos namus Klaipėdoje.

Rašyti komentarą