Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Šilutės spaustuvininką naktį pažadino įsijungusi automobilio signalizacija…

Publikuota: 2011 rugsėjo 13 Kategorija: Gaisrai, Teisėtvarka

ve.lt nuotr.ve.lt nuotr.

Šilutės priemiestyje, sodų bendrijoje „Klevas“, Raimondo Puodžiūno gyvenamojo namo kieme, antradienio naktį buvo padegtas sodybos šeimininko individualios įmonės „Šilutės spaustuvė“ automobilis 1999 metų laidos „Land Rover Freelander“.

Pasak spaustuvininko, vos už penkių metrų nuo namo stovėjusio automobilio apsaugos signalizacija įsijungė maždaug 25 minutės po antros nakties. Pašokęs iš miego, jis iš karto puolęs prie lango, – už jo liepsnojo mašina…

„Laimė, kad po ranka turėjau vandens žarną, tai, kol į kiemą įvairavo ugniagesiai, pats užgesinau savo mašiną, – telefonu pasakojo vienintelės susisiekimo priemonės netekęs spaustuvininkas. – Esu įsitikinęs, kad mašina buvo tyčia padegta, ir žinau, kas galėjo taip pasielgti“.

R. Puodžiūnas įtaria vieną kaimyną, kuris jau ne kartą jam grąsinęs susidoroti.

„Dėl jo grąsinimų ir pareiškimą policijai esu parašęs. Tačiau tai nepadėjo. Todėl ir dabar abejoju, kad policijai pavyks jį prigriebti“, – neslėpė nusivylimo R. Puodžiūnas.

Per gaisrą išdegė spaustuvininko mašinos variklio skyrius, apdegė vienas kėbulo sparnas kartu su žibintais ir ratu, suskilo priekinis stiklas. Žala dar tikslinama.

2 skaitytojų komentarai
S. 2011 rugsėjo 13d., 12:2588.216.84.126

Kad ten tas kaimynas tikras debilas. Pats sau padangas susipjaustė, dabar Raimondo mašiną padegė. Ir viskas tik todėl, kad neteko pirmininko posto. Kieno dabar eilė.

Įvertink komentarą: Thumb up 1 Thumb down 1

Atsakyti

sodininkas 2011 rugsėjo 13d., 20:0088.216.84.126

Jonai, man atrodo, kad tamstai uodega pradeda svilti. Blogi laikai atėjo, nebėra pinigėlių už ką gerti. Anksčiau būdavo mašiną žvyro perki už 400lt,o formini už 1000lt ir jau yra už ką pas Daną į tašką nueiti.

Įvertink komentarą: Thumb up 3 Thumb down 0

Atsakyti

Rašyti komentarą