Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Už komentarą apie R. Kirilkiną nuteistas šilutiškis: iš manęs atėmė ir kompiuterį

Publikuota: 2011 rugpjūčio 25 Kategorija: Atpildas, Teisėtvarka

Nieko nepagalvojęs parašiau komentarus, už kuriuos dabar turiu sumokėti 1 560 litų baudą, netekau kompiuterio ir dar turiu teistumą”, – po nuosprendžio negali atsigauti 37 metų Šilutės gyventojas Darius M. Vyras įsitikinęs, kad su interneto komentatoriais kovojantys pareigūnai ir už homoseksualios orientacijos žmonių teises kovojančios organizacijos nori užčiaupti laisvą žodį.

„Taip, jie mane dabar užtildė, tačiau galiu patikinti – anksčiau nejaučiau neapykantos gėjams, bet po teismo nuosprendžio ir aš, ir apie tai sužinoję mano draugai kardinaliai pakeitė savo nuomonę“, – portalui DELFI sakė dėl kurstymo smurtauti, fiziškai susidoroti su homoseksualios orientacijos žmonių grupe nuteistas šilutiškis.

Skaityti daugiau…

2 skaitytojų komentarai
Joo 2011 rugpjūčio 25d., 19:4978.59.39.35
Taip, kurstyti smurtauti, nuversti santvarką nevalia, bet ar galime skelbtis vlstybe turinčia laisvą žodį, leidžiantį laisvai reikšti savo nuomonę? Berods ir prie ruso tai draudė. Ar toli nuėjome? Gatveje bet kas gali išniekinti apspjaudyti ir už tai nieko.

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 10 Thumb down 0

Atsakyti

sirgalius 2011 rugpjūčio 26d., 09:3878.61.24.50
Siekti nuversti teisėtą santvarką – nevalia. Komentaruose skaičiau apie abejotiną mūsų valdžios poziciją remiant opozicijų siekį nuversti santvarkas kai kuriose šalyse. Niekas pas ruso nesiskelbė, kad yra ne tokios orientacijos. Gyvenkit ramiai ir nesireklamuokit.

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 5 Thumb down 0

Atsakyti

Rašyti komentarą