Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Sunkiaatlečio policininkai nepavijo

Publikuota: 2011 liepos 20 Kategorija: Teisėtvarka

Šilutės policijos nuotr.Šilutės policijos nuotr.

Ką tik 22-ąjį gimtadienį atšventęs šilutiškis Mantas Jurgšatas nusprendė, kad jam labiau patinka daryti nusikaltimus, nei lieti prakaitą sporto salėje. Labai perspektyvaus sportininko pasirinkimą treneriai įvertino iš karto – nuo išvarymo iš klubo neapsaugojo net pasiektos pergalės.

Apsimetė sunegalavusiu

Vakar ne tik Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai vis dar ieškojo pirmadienį iš Šilutės rajono policijos komisariato pabėgusio šilutiškio M. Jurgšato.

“Kol kas dar neradome. Ieškome. Apie bėglį informuotas Interpolas, tad vykdoma tarptautinė jo paieška”, – vakar pavakarę sakė laikinai Šilutės rajono policijos komisariatui vadovaujantis Viešosios tvarkos skyriaus viršininkas Arūnas Pupšys.

Užvakar į komisariatą M.Jurgšatas pristatytas apklausti. Jis sulaikytas atliekant ikiteisminį tyrimą dėl turto prievartavimo iškeltoje baudžiamojoje byloje ir uždarytas į laikino sulaikymo kamerą. Nors oficialūs įtarimai pateikti dar nebuvo, jis turėjo pasirašyti kratos protokolą.

Šalia buvo tik vienas pareigūnas. 15.05 val. kameroje laikomas vaikinas ėmė skųstis, kad jam pasidarė bloga. Operatyvaus valdymo poskyrio vyresnysis postinis D.B. atidarė kameros duris, norėdamas pasiteirauti, ar reikia pagalbos.

Tuo pasinaudojęs M.Jurgšatas trenkė policininkui per rankas ir jį nustūmęs nuo durų iš komisariato pabėgo.

Vyresniajam postiniui prireikė medikų pagalbos (dabar rankos ir kojos sumušimus 37-erių policininkas gydosi ambulatoriškai).

Pasak A.Pupšio, pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl pasipriešinimo pareigą atliekančiam pareigūnui. Ar patys policininkai nekalti dėl šio įvykio, atsakys tarnybinis patikrinimas.

Skaityti daugiau…

2 skaitytojų komentarai
Nesuprantu 2011 liepos 20d., 14:30194.110.220.242
Pradzioje zaliasis atrakino duris kad duoti pasirasyti popierius, dabar jau kad nesugalavo?

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 11 Thumb down 1

Atsakyti

Joo 2011 liepos 20d., 17:5178.59.39.35
Kol Pupšys Šilutėje bus viršininku tol bus betvarkė.

Svarstytinas. O kaip tu manai? Thumb up 9 Thumb down 6

Atsakyti

Rašyti komentarą