Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Šilutės tarybos opozicija gąsdina perversmu

Publikuota: 2011 liepos 18 Kategorija: Aktualijos, Savivaldybėje

Š. Laužikas (antras iš kairės) mano, kad Šilutės r. savivaldybės valdančioji dauguma gali pasikeisti jau šį ketvirtadienį. (Oresto Lidžiaus nuotr.)Š. Laužikas (antras iš kairės) mano, kad Šilutės r. savivaldybės valdančioji dauguma gali pasikeisti jau šį ketvirtadienį. (Oresto Lidžiaus nuotr.)

Šilutės r. savivaldybės tarybos opozicijos lyderis konservatorius Šarūnas Laužikas įsitikinęs, kad rajono valdančioji dauguma gali pasikeisti jau šį ketvirtadienį.

„Dabartinė rajono valdančioji koalicija yra draskoma vidaus nesutarimų, ir ne visi valdantieji pageidauja matyti „darbietę“ Idą Vasiljevienę administracijos direktoriaus pareigose. Todėl manau, kad tarybos dauguma keisis. Greičiausiai šį ketvirtadienį, kai bus balsuojama dėl jos (I. Vasiljevienės) atleidimo iš darbo“, – dalijosi savo įžvalgomis Š. Laužikas.

Tuo tarpu Šilutės r. savivaldybės mero pavaduotojas „tvarkietis“ Vaidas Pavilonis tvirtina, kad tokie vieši opozicijos pareiškimai jo labai neišgąsdino. „Mes dirbame savo darbą, opozicija – savo. Todėl į tai žiūriu pakankamai ramiai“, – teigė V. Pavilonis. Tačiau ir jis pripažino, kad tokių perspėjimų nevalia nepaisyti, juolab kad opozicijai priklauso patyrę politikai, buvę rajono merai Š. Laužikas, Arvydas Jakas ir Algirdas Balčytis.

Šilutės r. savivaldybės valdančioji koalicija šiuo metu turi minimalią balsų persvarą, jai priklauso 14 mandatų iš 27. Opozicijos sąskaitoje – 12 mandatų. 27 – tasis priklauso buvusiai rajono mero pavaduotojai šiuo metu jokiai politinei partijai nepriklausančiai Stasei Skutulienei.

Nepasitikėjimas administracijos direktore I. Vasiljeviene buvo pareikštas birželio 30 d. O penktadienį, liepos 15 d., opozicija užregistravo sprendimo projektą dėl jos atleidimo iš darbo. Tarybos posėdis numatytas šį ketvirtadienį.

1 skaitytojų komentaras
ANEVAS 2011 liepos 18d., 21:4378.61.237.27
Ne,juokinga,opzicija ar pozicija,jei vasiljeaviėnė nesugeba dirbt,te atleidžia iš darbo,prabalsuoja,man Šiluės savivaldybė primena kaip,žydai su palestiniečiais pykstas,reultatu nėra?gal kiekvienas narys taybos,iš ryto,paglvoja,nors koki srendimą parastą primt,kad rezultatas būtu…

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 8 Thumb down 3

Atsakyti

Rašyti komentarą