Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Dziudo: namuose ir sienos padeda (nuotr.)

Publikuota: 2023 gegužės 02 Kategorija: Kitos sporto šakos, Sportas

Šilutiškiai, turnyro prizininkai. (Organizatorių nuotr.)Šilutiškiai, turnyro prizininkai. (Organizatorių nuotr.)

Šeštadienį, balandžio 29 dieną, po septynerių metų pertraukos, Šilutės Vydūno gimnazijos sporto komplekso salėje vyko dziudo turnyras, kuriame dalyvavo dziudoistai iš visų Lietuvos miestų – iš viso šimtas aštuoniasdešimt keturi sportininkai.

Turnyro kovos vyko ant trijų tatamių, kuriuos neseniai nupirko Šilutės sporto mokykla naujai dziudo salei Laisvalaikio ir sporto namų patalpose. Šilutės sporto mokyklai ir Šilutės dziudo klubui „Kumikata“ atstovavo dvidešimt penki sportininkai, kurie kovojo U-11, U-13, U-15 amžiaus grupėse.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Sporto prekių parduotuvė „Sporto fėja“ įsteigė po tris prizus kiekvienai amžiaus grupei. Jie buvo įteikti per geriausiųjų apdovanojimas.

Geriausiai iš šilutiškių sekėsi Danui Liutkui, Tadui Kazlauskui ir Benui Burbai. Jie savo svorio kategorijose ir amžiaus grupėse iškovojo čempionų vardus. Antrąją vietą užėmė Saimonas Vytuvis. Trečiąsias vietas iškovojo Juozas Leškys, Kristupas Mockus, Ignas Krilauskas, Rapolas Vasiliauskas, Matas Ališkevičius ir Arnas Veliuona.

Kitiems šilutiškiams šios varžybos namuose buvo pirmosios – geras startas siekiant pergalių ant tatamio.

Treneris dėkingas rėmėjams, kurių buvo tikrai daug, sportininkų tėveliams ir organizaciniam komitetui už pagalbą sukuriant gražią dziudo šventę Šilutėje.

Parengta pagal R. Lukošiaus inf.

Rašyti komentarą