Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Kodėl svarbu naudoti naktinį veido kremą?

Publikuota: 2023 sausio 10 Kategorija: Paslaugos, Verslas

Naktiniai veido kremai taip pat būtini.Naktiniai veido kremai taip pat būtini.

Netrūksta žmonių, galvojančių, jog norint užtikrinti tinkamą veido odos priežiūrą, pakaks tik dieninio kremo. Tačiau tai – netiesa: naktiniai veido kremai taip pat yra būtini. Taigi, pats metas susipažinti su priežastimis, kodėl vakare būtina palepinti savo veido odą naktiniu kremu.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Viena priežasčių, kodėl kiekvienas, kuris nori atrodyti puikiai bei efektyviai rūpintis oda, turėtų naudoti naktinį kremą, yra ta, kad būtent nakties metu mūsų veidas yra ramybės būsenoje, o visi jo raumenys – neįsitempę, atsipalaidavę. Taigi, tai reiškia, kad visos naudingos medžiagos, kurios yra naktiniame kreme (AHA rūgštys, vitaminai, hialurono rūgštis ir t.t.), bus įsisavinamos kur kas geriau. Dienos metu mes kalbame, juokiamės, išreiškiame įvairias emocijas, tad mūsų veido raumenys yra priversti sunkiai dirbti, todėl dieniniuose kremuose esančios naudingosios medžiagos gali būti įsisavinamos lėčiau.

Dar viena priežastis, kodėl verta naudoti naktinį kremą, yra ta, kad tokio pobūdžio gaminys paprastai yra labai turtingos sudėties. Naktiniai kremai gausiai būna praturtinti įvairiais aliejais, vitaminais, mineralais, hialurono rūgštimi, kolagenu ir t.t., intensyviai drėkina, maitina, minkština odą. Taigi, belieka tik pasidžiaugti, kad kol jūs miegate, jūsų veido oda yra švelniai puoselėjama.
Kalbant apie tai, kodėl verta naudoti naktinius kremus, negalima nepaminėti ir vieno skirtumo. Verta akcentuoti, kad naktiniai kremai yra be SPF.

Na, o pabaigai belieka tik pridurti, kad naktiniai veido kremai paprastai neturi intensyvaus aromato (kad nebūtų trukdoma miego kokybei), todėl puikiai tinka visiems: tiek tiems, kurie yra jautrūs kvapams, tiek tiems, kurių įvairūs aromatai neerzina.

Taigi, belieka tik daryti išvadą, kad tikrai netrūksta priežasčių, kodėl turėtumėte naudoti naktinius kremus. Visų pirma, nakties metu jūsų veido raumenys yra neįsitempę, todėl visos naudingosios medžiagos yra pasisavinamos kur kas geriau. Taip pat šie kremai yra labai turtingos sudėties ir jūsų odai turi įvairiapusį poveikį. Šiuose kremuose nėra SPF, o aromatai – ypač švelnūs, todėl tokios .priemonės puikiai tinka netoleruojantiems intensyvių kvapų. Na, o pabaigai belieka tik pridurti, kad rinkdamiesi naktinį kremą, turėtumėte atsakingai įvertinti, iš ko jis pagamintas ir, koks yra jo poveikis.

.

.

Užsakymo Nr. 230110

Rašyti komentarą