Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Šilutės meras ruošiasi eiti į žmones

Publikuota: 2011 birželio 29 Kategorija: Aktualijos, Savivaldybėje

Dažniau eiti į mases V. Pozingis (kairėje) apsisprendė po pokalbio su JDJ Šilutės skyriaus aktyvistais R. Jaruškevičium (dešinėje) ir E. Jurjonu. (Oresto Lidžiaus nuotr.)Dažniau eiti į mases V. Pozingis (kairėje) apsisprendė po pokalbio su JDJ Šilutės skyriaus aktyvistais R. Jaruškevičium (dešinėje) ir E. Jurjonu. (Oresto Lidžiaus nuotr.)

Nuo ateinančio pirmadienio Šilutės r. savivaldybės mers Virgilijus Pozingis žada rengti reguliarius susitikimus su miesto gyventojais, kuriuose bus aptariamos šių dienų aktualijos, ieškoma problemų sprendimų.

Mero susitikimus su gyventojais planuojama rengti kartą per mėnesį. Į juos taip pat bus kveičiami savivaldybės administracijos skyrių ir jai pavaldžių įmonių vadovai bei specialistai.

Dažniau eiti į mases meras apsisprendė šį trečiadienį, po pokalbio su Jungtinio demokratinio judėjimo Šilutės skyriaus aktyvistais, verslininkais Rimantu Jaruškevičium ir Edvardu Jurjonu.

Pirmasis Šilutės r. savivaldybės vadovo susitikimas su miestelėnais planuojamas ateinantį pirmadienį, liepos 4 d., 17,30 val. Šilutės seniūnijos salėje.

1 skaitytojų komentaras
jo 2011 liepos 1d., 08:3078.61.24.50

Jo, eiti į mases gal ir maloniau, bet pasirūpinti jų reikalais, dar geriau, kur kas geriau… O ar taip yra?

Įvertink komentarą: Thumb up 3 Thumb down 1

Atsakyti

Rašyti komentarą