Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Geležinkeliu į Klaipėdą: nuo gruodžio 20 dienos laikinai mažėja reisų skaičius

Publikuota: 2022 gruodžio 19 Kategorija: Aktualijos, Lietuvoje, Rajone

www.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.www.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.

Keleivių vežimo bendrovė „LTG Link” šalina nepalankių oro sąlygų – šalčio ir ypatingai gausiai iškritusio sniego – sukeltus trijų traukinių gedimus, todėl nuo gruodžio 20 d. turi atšaukti dalies maršrutais Klaipėda–Šilutė, Kaunas–Marijampolė, Vilnius–Jašiūnai kursuojančių traukinių reisus.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Tokiu būdu bendrovė siekia kuo greičiau suremontuoti paveiktus riedmenis, o keleiviams užtikrinti galimybę kuo geriau planuotis keliones. Kitus bendrovės organizuojamus traukinių reisus numatoma vykdyti įprastai.

Kadangi traukiniai naudojami itin efektyviai, trimis traukiniais organizuojami 14 kasdienių reisų, kurie nuo gruodžio 20 d. minėtuose maršrutuose atšaukti. Jais kartu sudėjus per dieną vidutiniškai vyksta apie 400 žmonių. Laikini pokyčiai palies šiuos traukinių reisus: 953 (Vilnius-Jašiūnai), 954 (Jašiūnai–Vilnius), 687, 989, 683 (Kaunas-Marijampolė), 690, 682, 686 (Marijampolė–Kaunas), 505, 507, 501 (Klaipėda–Šilutė) ir 508, 510, 504 (Šilutė–Klaipėda).

Jais vykti planavusiems keleiviams bus grąžinti už bilietus sumokėti pinigai, arba vietoje šių reisų kviečiama vykti kitu metu kursuojančiais traukiniais arba alternatyviomis transporto priemonėmis. Bendrovė tikisi, kad dalis reisų vėl kursuos iki Kalėdų ir primena, kad naujausia informacija apie bet kokius tvarkaraščių pokyčius visuomet galima pasitikrinti interneto puslapyje www.LTGLink.lt arba informaciniu tel. +370 700 55 111. Bendrovė atsiprašo tiek visų jau bilietus įsigijusių, tiek keliones tik planavusių keleivių už galimus nepatogumus.

Informacija apie visus pokyčius keleiviams teikiama kaip įmanoma iš anksto kasose, bendrovės internetiniame puslapyje ir mobiliojoje programėlėje, taip sudarant sąlygas klientams įsivertinti, ar vykti kitu traukinio reisu, ar rinktis kitus kelionės būdus.

Lėšos už atšauktų reisų bilietus keleiviams bus kompensuotos. Jei klientas bilietą pirko internetu ar per programėlę, pinigai bus grąžinti į mokėtojo sąskaitą automatiškai per 5 d. arba greičiau, o dėl lėšų grąžinimo už geležinkelio stotyse įsigytus bilietus bendrovė kviečia kreiptis į kasas arba el. paštu nuomone@ltglink.lt prisegant kelionės bilietą ir nurodant banko sąskaitą, į kurią bus pervesti pinigai.

www.litrail.lt inf.

Rašyti komentarą