Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Patvirtinta: tikslas pateisina priemones

Publikuota: 2022 lapkričio 25 Kategorija: Nuo'monės

Valso žingsniu – į šviesų rytojų.

Anądien (regis, tai nutiko trečiadienį) Vilniuje vyko piketas, per kurį buvo reikalaujama išvalyti ir pritaikyti laivybai Nemuno deltos atšakas – Pakalnę ir Rusnaitę, kuo greičiau pradėti apžvalgos bokšto statybos darbus Rusnės saloje ir kt.
Renginį paįvairino šokėjų poros – Šilutės Vytauto ir Rusnės Dalios – pasirodymas…

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Stop kadras.

Stop kadras.

Nors apie klasikinius šokius ne kažką teišmanau, tačiau Pamario kraštą šalies sostinėje reprezentavusiai šokėjų porai, mano manymu, valso žingsnelius dar reikėtų pašlifuoti.

Kolegos iš vienos konkuruojančios firmos netruko pranešti, kad Vilniuje piketavę pamariškiai gavo tik vieną aplinkos ministro pažadą.

„Pažadas duotas: vandens keliai Nemuno deltoje bus valomi kitąmet“

Kaži, ar žmonės iš Lietuvos pamario krašto būtų sulaukę daugiau pažadų, jeigu Šilutės Vytautas su Rusnės Dalia būtų profesionaliau sukęsi valso ritmu?
O gal jų pasirodymo būta per trumpo?

Laikykite kojas šiltai.

Kaip visada…
Orestas

2 skaitytojų komentarai
Komizmas 2022 lapkričio 25d., 16:5878.62.30.243
Kai į Vilnių, šalies sostinę, visą vietinės valdžios žiedą dviem autobusais darbo metu atsigabenęs Šilutės rajono vadovas viešumoje šokdina pavaldžią seniūnę, iš pašalies atrodo komiškai. Juo labiau, kad tą dieną šalis ir Vilnius iškilmingai minėjo Lietuvos kariuomenės įkūrimo dieną, skambėjo maršai ir iškilmingos rikiuotės aidai. Kas tokio svarbaus nutiko, jog valstybinės šventės rimtį savo trypimu nusprendė sujaukti atvykėliai pamario politikieriai? Ogi nieko, tik pabauginti noras staiga gimė Aplinkos ministeriją, kuri nenuleidžia gamtosauginių reikalavimų kartelės deltoje. Kas iš to išėjo? Muilo burbulas. O tiesa paprasta – jei savivaldybė būtu veikusi taip, kaip numatyta norminiuose aktuose, poveikio aplinkai procedūra jau seniai būtų atlikta(iš Aplinkos rėmimo programos lėšų), leidimai valyti vagą suderinti. Ir reikalas būtų užmirštas. Apžvalgos bokštas irgi seniai būtų stovėjęs, o 800 tūkst. europinė parama vėjais nenuplaukusi, jei vietą prie Atmatos žiočių jam patys rusniškiai nebūtų išrinkę pačią sunkiausiai pasiekiamą, klampią, ledonešių niokojamą, o rangovą savivaldybė būtų parinkusi tokį, kuris sutarties nelaužo. Išrinko “Kavestą”. Deja. Tad linksminkitės toliau suktukuose ir suktybėse, ponai. Šuniui ant uodegos toks jūsų darbas.

Svarstytinas. O kaip tu manai? Thumb up 6 Thumb down 3

Atsakyti

Klausimas 2022 lapkričio 29d., 07:4578.57.223.95

Ar Šilutės aplinkosauga nustatė kas kaltas dėl medžių kirtimo Rusnėje pagal Atmatos upę ir ar atlyginta padaryta žala gamtai?

Įvertink komentarą: Thumb up 3 Thumb down 3

Atsakyti

Rašyti komentarą