Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Kur geriausia panaudoti sėdmaišius?

Publikuota: 2022 lapkričio 14 Kategorija: Paslaugos, Reklama, Verslas

renginiopartneris.lt.renginiopartneris.lt.

Sėdmaišiai tinka naudoti tiek lauko, tiek vidaus sąlygomis. Lauke juos galima pasidėti kur nors sode arba lauko terasoje, netgi nusivežti į gamtą prie ežero. Svarbu, kad ant jų būtų ne tik patogu sėdėti, bet ir užkandžiauti, gurkšnoti gėrimus. Jei sėdmaišiai reikalingi namams, tada reikalinga apskaičiuoti, kiek vietos jiems galėsite skirti, kad nebūtų per daug apkrauta namų aplinka.

Geriausia sėdmaišių ieškoti internetinėje parduotuvėje „Renginio Partneris“.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Kokie sėdmaišiai yra praktiškiausi?

Pats praktiškiausias sėdmaišis yra tas, kuris yra sudarytas iš dviejų maišų. Vidiniame maiše būna sudėtas jų užpildas – burbuliukai arba granulės, o išorinis maišas atstoja užvalkalą, kurį, kai jis susitepa, galima nuvilkti, po to išskalbti arba nuvalyti paviršinius jo nešvarumus. Galima naudoti ir kelis užvalkalus. Vieni gali būti skirti laukui, kiti – naudoti vidinėse patalpose. Viduje pravers minkšto gobeleno užvalkalas, o lauko sąlygomis labiau tiks dirbtinės odos užvalkalas.

Tiesa, odinį užvalkalą galima naudoti tiek lauke, tiek viduje. Be to, šios rūšies užvalkalą labai lengva nuvalyti, prie jo nekimba naminių augintinių gaurai. Taip pat reikia žinoti, jog sėdmaišių gamyboje naudojami tik tokie audiniai, kurie neturi jokių nuodingų medžiagų ir nekelia pavojaus nei vaikams, nei į alergijas linkusiems žmonėms.

Kokios yra sėdmaišių formos ir kuriose erdvėse kiekviena iš jų labiausiai tinka?

Sėdmaišiai būna įvairių dydžių ir formų. Todėl pasirinkti tikrai yra iš ko. Didesnieji – didiesiems, mažesnieji – vaikams. O jeigu aptariant sėdmaišių formas, jų ne tiek ir daug – kriaušės, fotelio ir gulto formos. Jeigu sėdmaišis bus nešiojamas iš vienos vietos į kitą, tada geriausia rinktis vaikišką variantą – kriaušės formos sėdmaišį su labai patogia paimti rankena. Jei sėdmaišis yra griežtos fotelio formos, jį galima laikyti pasistačius svetainėje arba kurios nors įstaigos laukiamajame. Gulto formos sėdmaišiai kuo puikiausiai tiks miegamajame arba poilsiui skirtame kampelyje. Juos galima naudoti sanatorijų patalpose, skirtose meditacijų ir atsipalaidavimo užsiėmimams. Vis dėlto patys populiariausi išlieka fotelio formos sėdmaišiai. Gal todėl, kad prie šių baldų mes esame daugiausiai pripratę?

.

.

Užsakymo Nr. 221114

Rašyti komentarą