Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Estetiškas pietų ar vakarienės stalas – būtinas kasdienis akcentas

Publikuota: 2022 spalio 10 Kategorija: Paslaugos, Reklama, Verslas

Pietūs ar vakarienė yra tas laikas, kai prie stalo dažniausiai susėda visa šeima. Belieka tik pridurti, kad kiekvieną dieną jūsų pietų arba vakarienės stalas turėtų atrodyti estetiškai, skoningai, stilingai. Nelaukite ypatingos progos, kad dekoruotumėte stalą – grožiu, jaukumu ir dekoracijomis mėgaukitės kiekvieną dieną, tai pagerins nuotaiką bei leis greičiau atsipalaiduoti po sunkios darbo dienos. Juo labiau kad užtikrinti, jog pietų ar vakarienės stalas kasdien atrodytų žavingai ir stilingai, tikrai nėra sunku, tereikia laikytis vos kelių paprastų taisyklių.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Nors kai kurie žmonės dėl nuolatinio skubėjimo ar kitų priežasčių atsisako minties padengti ant stalo staltiesę, verta pabrėžti, kad tai – ne pats geriausias sprendimas. Visų pirma, reikia akcentuoti, kad būtent staltiesė apsaugos jūsų stalą nuo mikro įtrūkimų bei dėmių, o antra – sukurs prabangos bei elegancijos įspūdį, suteiks papildomo žavesio. Staltiesių įvairovė šiandien tiesiog užburia savo spalvomis, ornamentais bei stiliumi, tad išnaudokite tai. Pavasarį ar vasarą, rinkitės plonesnio audinio, ryškių spalvų ar gausiai ornamentais puoštas staltieses, o atėjus rudeniui arba žiemai, puikiai tiks storesnio audinio, ramių spalvų staltiesės. Ypač didelį pasirinkimą iš aukštos kokybės žaliavų pagamintų staltiesių rasite šioje svetainėje.

Gėlių puokštė – dar vienas svarbus jūsų pietų ar vakarienės stalo akcentas. Visada ypatingo žavesio bei jaukumo suteiks gyvų gėlių puokštės, tačiau, jei neturite laiko jų prižiūrėti, puikiai tiks ir dirbtinės gėlės. Jei visgi nuspręsite rinktis gyvas gėles, pirmenybę teikite sezoninėms – tiesiog apsižvalgykite po savo sodą ar kiemą, tikrai rasite, kuo papuošti stalą.

Stalo puošybai sėkmingai galite išnaudoti ir sezoninius akcentus. Štai, pavyzdžiui, atėjus vasarai ir užderėjus pačioms įvairiausioms uogoms, puikiu pietų ar vakarienės stalo dekoru taps ir įmantrių formų stikliniai indeliai, pripildyti įvairiaspalvėmis uogomis (kurias, beje, vėliau galėsite suvartoti kaip desertą). Na, o atėjus rudeniui, kai ima liepsnoti šermukšnio uogos ar kristi auksaspalviai lapai, reikėtų nepamiršti, kad juos taip pat sėkmingai galima panaudoti pietų ar vakarienės stalo dekoravimui.

Tad būkite kūrybiški bei sumanūs ir jūsų pietų ar vakarienės stalas džiugins jus ir šeimos narius ypatingu savo žavesiu.

.

.

Užsakymo Nr. 221010

Rašyti komentarą