Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Ką daryti, jei automobilis pateko į eismo įvykį?

Publikuota: 2022 spalio 04 Kategorija: Paslaugos, Reklama, Verslas

Eismo įvykiai – nemalonūs nutikimai, tačiau, jei pasidomėsime, kiek jų įvyksta kiekvieną dieną, tai netruksime pastebėti, kad skaičiai iš tiesų dideli. Žinoma, nesunku pastebėti ir tai, kad nė vienas eismo įvykis neapsieina be tam tikrų pasekmių. Viena dažniausių – daužtas automobilis. Tad asmeniui, kurio automobilis buvo sudaužytas, svarbu spręsti klausimą – ką daryti su daužtu automobiliu? Tad aptarkime, kokios yra galimos išeitys.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Viena iš išeičių, kurią galite rinktis, jei jums priklausantis automobilis pateko į eismo įvykį, yra jo remontas. Jei eismo įvykio metu patirti pažeidimai nėra ypač dideli, o automobilis – itin kokybiškas ir buvo neseniai įsigytas, tai automobilį verta remontuoti. Nesudėtingas remontas nepareikalaus didelių kaštų, o jūs netrukus ir vėl galėsite mėgautis įprastomis kelionėmis.

Visgi tuo atveju, jei automobilis eismo įvykio metu patyrė labai rimtų pažeidimų ir remontas kainuotų ypač daug, arba jeigu auto buvo pirktas jau labai seniai, tuomet labai atsakingai derėtų apsvarstyti, ar jį iš viso verta remontuoti. Pasidomėkite, kiek kainuotų automobilio remontas ir kaip ilgai jis truktų. Jei laukia ilga remonto trukmė bei didelės išlaidos, tai kur kas geresniu sprendimu galėtų tapti kito automobilio įsigijimas. Na, o ką daryti su į eismo įvykį patekusiu automobiliu? Tokiu atveju daužtų automobilių supirkimas išspręs jūsų problemą. Tai – galimybė saugiai, greitai ir efektyviai atsikratyti daužtos transporto priemonės, kurios nebeverta remontuoti. Tačiau ir tai – dar ne viskas: jūs taip pat gausite ir tam tikrą pinigų sumą (tikslus jos dydis priklausys nuo pagaminimo metų, būklės, markės ir t.t.), kurią galėsite panaudoti įsigydami kitą automobilį (pinigus gausite dar tą pačią dieną, kai tik parduosite transporto priemonę). Be to, jums nereikės galvoti ir apie tai, kaip nugabenti transporto priemonę į sutartą vietą – supirktuvės atstovai patys atvyks ir išsigabens nebevažiuojantį automobilį.

Tad, jei jūsų automobilis pateko į eismo įvykį, nusiminti neverta, nes išeitis visada yra. Jei remontas nereikalauja didelių išlaidų, tai remontuokite automobilį ir vėl mėgaukitės kelionėmis. Na, o jei lauktų ypač didelės išlaidos, tokiu atveju tiesiog parduokite daužtą automobilį ir įsigykite kitą.

.

.

Užsakymo Nr. 221003

Rašyti komentarą