Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Rusniškių nepilnamečių atostogų planas – eiti vogti

Publikuota: 2011 birželio 21 Kategorija: Nusikaltimai, Teisėtvarka

Šilutės policija išaiškino tris nepilnamečius, kurie birželio mėnesį Rusnės seniūnijoje iš ganyklų vogė elektrinius piemenis ir akumuliatorius.

Antradienį policija pranešė, kad nusikaltimais įtariami du penkiolikmečiai ir šešiolikmetis.

Vietos jaunuoliai, į teisėsaugos akiratį dar nė karto nepatekę, vogė elektrinius piemenis ir akumuliatorius pirmiausia dviese. Jaunuoliai įvykdė net tris vagystes.

Policijos pareigūnams jie sakė, kad vogtus akumuliatorius parduodavo už 10 litų. Pamokė dar ir draugą, kaip per vasaros atostogas užsidirbti „nešvarių“ pinigų. Pastarasis, trečias draugas, neatsispyrė blogam draugų pavyzdžiui ir nieko nesigėdydamas elektrinius piemenis ir akumuliatorius vogė iš ganyklų net dieną. Jam pavyko pavogti du elektrinius piemenis ir akumuliatorių. Jis policininkams teigė, kad vogdavo tik nepažymėtus savininkų vardais ir pavardėmis.

Anot policijos, trečias kartas šiam jaunuoliui buvo lemtingas, – vagišių su nusikaltimo įrankiu (pjūkleliu dėžės spynai nupjauti) ganykloje užklupo ganyklos savininkas ir perdavė policininkams. Nukentėjusiesiems nuostoliai dideli, o įtariamiesiems pelnas varganas.

Šilutės policija prašo visų gyventojų nelikti abejingais ir informuoti policijos pareigūnus apie pastebėtus daromus teisės pažeidimus ar nusikaltimus.

Rašyti komentarą