Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Kaip sukurti jaukią namų atmosferą?

Publikuota: 2022 rugpjūčio 29 Kategorija: Paslaugos, Reklama, Verslas

www.amerikietiskibaldai.lt.www.amerikietiskibaldai.lt.

Namai – tai kiekvieno mūsų tvirtovė, kurioje norime jausti ramybę ir jaukumą. Siekiant sukurti tokią aplinką, nepakanka tik baldų, svarbu pagalvoti apie daug daugiau. O tam reikia bent šiek tiek pastangų ir laiko. Norėdami palengvinti šį procesą, žemiau pateikiame patarimus, kaip susikurti jaukią namų atmosferą.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Išsirinkite patogius baldus

Tam, kad namuose norėtųsi būti, svarbus patogumas. Baldai turėtų ne tik būti gražūs ir derantys prie interjero, bet ir tinkamai atlikti savo funkciją. Išsirinkus šiltų tonų, patogia sofą ar fotelį, norėsis ne tik ant jų praleisti daugiau laiko, skaitant knygą ar geriant kavą, bet ir bus jaučiamasi jaukiai bei maloniai. Tad jei tuo dar nespėjote pasirūpinti, pasidomėkite, kur yra siūlomi tokio tipo baldai Kaune ar kituose miestuose.

Rinkitės šiltus atspalvius

Šilti atspalviai gali būti naudojami ne tik baldams. Dažykite jais patalpų sienas. Taip sukursite malonią atmosferą, o kartu ir pagyvinsite aplinką. Tokie atspalviai ypač tinka mažuose kambariuose, nes juos pašviesina ir vizualiai padidina. Taigi tokiu būdu ne tik skatinsite ramybę ir harmoniją namuose, bet ir praplėsite erdvę.

Įtraukite medienos ir tekstūros

Mediena akimirksniu sušildo kambarį, net jei jos yra nedaug. Galite sukurti jaukius namus su įvairiais mediniais elementais, tokiais kaip kietmedžio grindys arba mediniai baldais: komoda, kavos staliuku, lentynomis. Puikiai tinka ir aksesuarai, pavyzdžiai, mediniai dubenys bei padėklai. Įtraukite į interjerą daugiau tekstūros. Tai galite padaryti, naudodami kilimėlius, antklodes, rėmelius, užuolaidas, pagalvių užvalkalus, paveikslus ir panašiai.

Papildykite kambarius žvakėmis, pledais ir augalais

Nepamirškite ir smulkmenų. Žvakės pripildys kambarį ne tik jaukia, pritemdyta šviesa, bet ir norimu kvapu. Dar daugiau jaukumo namams suteiks minkštas pledas, kuriuos galite užsikloti ir taip greičiau sušilti. O kai jo nenaudojate, tiesiog užmeskite ant sofos. Taip pledas taps patrauklia interjero detale. Dar vienas svarbus akcentas – augalai. Jie gali ne tik užpildyti tuščius kambario kampus, bet ir pagyvinti namų atmosferą. Patariama įsigyti lengvai prižiūrimas vazonines gėles ar medelius.

Pasinaudoję šiais patarimais, namus paversite tikra ramybės ir jaukumo oaze. Belieka viską suderinti tarpusavyje. Tuomet pamatysite, kaip namai pavirs mėgstamiausia jūsų vieta. Taigi linkime sėkmės įsirengiant savo svajonių kampelį.

.

.

Užsakymo Nr. 220829

Rašyti komentarą