Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Skystas muilas – ideali prevencinė priemonė nuo virusų

Publikuota: 2022 birželio 30 Kategorija: Paslaugos, Reklama, Sveikata

Dažniausiai žmonės rimtai susirūpina savo sveikata, kai stipriai prispaudžia ligos. Ir visai mažai skiria dėmesio prevencinėms priemonės, kurios gali padėti išvengti tokių negandų. Rankų higiena yra racionaliausia ir pigiausia prevencijos priemonė, kuri nesukelia jokios reikšmingos rizikos. Šalia to, be abejonės, visuomet kartu eina paprasta priemonė – muilas. Tik štai šiandien daugelis sveikatos specialistų vieningai tvirtina, jog kietas muilas tikrai nėra higieniška ir saugi priemonė. Ypač, kai ja naudojasi keletas žmonių. Tad kokia išeitis?

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Ogi skystas muilas. Jis ant mūsų rankų patenka visiškai švarus ir niekieno nepaliestas.

Skysto muilo privalumai ir trūkumai

Pradėsime nuo skysto muilo trūkumų. Vienas tokių – į šiuos gaminius paprastai dedama konservantų. Tačiau išeitis tikrai yra. Kad išvengti tokio trūkumo, atidžiai skaitykite skysto muilo sudėtį. Šiandien tikrai galima rasti muilo buteliukuose rankoms ir visam kūnui be jokių specialių komponentų, kurie išvalo odą nuo nešvarumų. Į skystą muilą dažnai dedama druskos, kuri sausina odą. Vėlgi, ne bėda. Ieškokite gaminio su drėkinančiomis savybėmis. Jo kaina, galbūt, bus didesnė nei įprasto buteliuko, tačiau pasižymės minkštinamuoju poveikiu, jis paprastai būna prisotintas grietinėlės, vitaminų ir eterinių aliejų. Toks muilas ne tik puikiai valo, bet ir gilius epidermio sluoksnius prisotina drėgme.

Toliau seka sekantys skysto muilo privalumai – skystas muilas yra lengvas ir paprastas naudoti, jis yra ekonomiškas ir labai higieniškas. Net su nedideliu lašeliu skysto muilo galite gauti tirštas putas, kurias lengva nuplauti.

Paminėsime vieną mitą, sklandantį apie bet kokį muilą – tai priemonė, netinkama prausti jautriai ir švelniai veido odai. Mitas tai ar tiesa – nesiginčysime. Bet juk kalba sukasi apie virusų ir įvairiausių užkrečiamų ligų prevenciją. Todėl, gal ir šiek tiek brangiau kainuojantis, bet kokybiškas skystas muilas rankų ir, kaip jau minėjome, viso kūno odai tikrai suteiks tik privalumų.

Kaip teisingai prausti rankas skystu muilu?

Pirmiausia rankų plaštakas ir riešus sudrėkinkite drungnu vandeniu. Tuomet kruopščiai apie 15-20 sekundžių rankas muiluoti trinamaisiais ir sukamaisiais judesiais. Dera nepamiršti ir tarpupirščių ir pirštų galiukų apie nagus. Rankas būtinai nuplaukite po tekančiu vandeniu nuo riešų pirštų galiukų link. Nuplautas rankas geriausia nusausinti vienkartiniu popieriniu rankšluosčiu. Jeigu kruopščiai nuplautas rankas nušluostysite šluoste, kurią naudojo kiti žmonės, tuomet visas prevencinis darbas gali nueiti perniek. Vandens čiaupą užsukite su panaudotu vienkartiniu rankšluosčiu ar servetėle, kurią po to išmesite į šiukšlių dėžę. Štai dabar jūsų rankos tikrai idealiai švarios.

.

Daugiau: b grupės vitaminai

.

Užsakymo Nr. 220630

Rašyti komentarą