Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Svarbiausias vasaros atributas – gertuvė: kaip išsirinkti tinkamiausią?

Publikuota: 2022 birželio 22 Kategorija: Paslaugos, Reklama, Verslas

Orams atšilus, dienoms pailgėjus, saulei kaitinant vis labiau ir labiau, dar atsakingiau turime žiūrėti į suvartojamo vandens kiekius. Pasirodo, atėjus vasarai, ankstyvam rudeniui, vandens išgerti reikėtų šiek tiek daugiau nei žiemą. Ypač svarbu daug jo suvartoti atėjus vidurvasariui, kuomet termometro stulpelis šokteli ypač aukštai. Taigi, turime pasirūpinti, kad visos dienos metu, vos tik panorėję, galėtumėte atsigerti vandens.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Tačiau tai užtikrinti ne taip jau ir paprasta, ypač tuo atveju, jei daug laiko praleidžiate ne namuose. Taigi, gertuvė yra tiesiog būtinas jūsų vasaros įvaizdžio akcentas. Tad štai keli patarimai, kaip išsirinkti tinkamiausią.

Vienas svarbiausių dalykų, į kurį turite atkreipti dėmesį, yra tai, iš ko pagaminta gertuvė. Ne paslaptis, kad pačios populiariausios gertuvės yra plastikinės bei stiklinės gertuvės. Tačiau, lyginant šiuos du pasirinkimus, matyti, būtent iš stiklo pagamintos gertuvės yra pranašesnės: visų pirma, jos atrodo patraukliau bei dekoratyviau nei pagamintos iš stiklo, o antra – ilgiau išlaiko puikias gėrimo savybes.

Ne paslaptis ir tai, kad dauguma žmonių itin mėgsta naudotis indaplove, nes tai leidžia gerokai supaprastinti indų priežiūrą bei sutaupyti daug laiko. Taigi, jei ir jūs esate vieni iš tų, kurie tiesiog neįsivaizduoja savo kasdienybės be šio buities prietaiso, rinkitės tokią gertuvę, kurią ir būtų galima plauti indaplovėje.

Norite visuomet mėgautis vėsiu gėrimu? Tokiu atveju, pirmenybę turėtumėte teikti gertuvei, kuri turi šaldymo elementą.

Taip pat atsakingai įvertinkite ir gertuvės talpą. Jei kasdien iš namų išvykstate ypač ilgam laiko tarpui ir žinote, kad dienos metu gali būti sudėtinga pasipildyti gertuvę norimu gėrimu, tai jums reikėtų įsigyti kuo didesnę gertuvę. Ir atvirkščiai – jei namus paliekate vos kelioms valandoms ar žinote, kad dienos metu vos tik prireikus, bus galima papildyti gertuvę, puikiai tiks ir nedidelės talpos indas. Beje, galimas ir dar vienas sprendimas: tiesiog įsigykite dvi skirtingo dydžio gertuves, kad kas kartą galėtumėte pasirinkti sau tinkamiausią.

Šie paprasti patarimai padės išsirinkti tinkamiausią gertuvę, tad visada turėsite galimybę atsigaivinti mėgstamu gėrimu ir papildyti organizmą skysčiais, vitaminais, mineralinėmis medžiagomis.

.

.

Užsakymo Nr. 220622

Rašyti komentarą