Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Sekso žaislai moterims jau nebe tabu? Sekso žaislų TOP 3

Publikuota: 2022 gegužės 30 Kategorija: Paslaugos, Reklama

Kad ir kur bepažvelgtumėte šiais laikais, sekso žaislų, skirtų moterims, atsiranda vis daugiau. Jų reklamos jau talpinamos Jūsų mėgstamuose žurnaluose ir apie juos kalbama Jūsų mėgstamiausiose TV laidose. Ir taip yra todėl, kad su visam išnyko klaidinga stigma, kad sekso žaislai skirti tik vienišiems ar beviltiškai savimi nusivylusiems žmonėms. Pastaruoju metu, kalbant apie moterišką malonumą ir moters orgazmą, rinkoje įvyko teigiama transformacija.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Ar normalu naudotis moteriškais sekso žaislais?

Dabar vyrauja daug platesnis supratimas, kad sekso žaislai nebeatlieka tik pakaitinės funkcijos. Jie skirti suteikti vartotojui daugiau malonumo ir padėti pasiekti daugiau orgazmų. Štai kodėl moteriški sekso žaislai yra tokie svarbūs. Tokių priemonių naudojimas yra visiškai normalus ir sveikas užsiėmimas, todėl tai daryti neturėtų būti gėda. Masturbacija ir orgazmas turi daug naudos moterims: nuo streso lygio mažinimo iki mėnesinių skausmų palengvinimo ir netgi laimingesnių tarpusavio santykių – sekso žaislai padeda mums tai pasiekti.

Moteriškų sekso žaislų tipai

Jei mėgstate stimuliuoti tam tikrą kūno sritį, neabejokite – rinkoje rasite būtent tokį sekso žaislą, kuris padės tai padaryti! Išsirinkti pirmąjį sekso žaislą gali būti sunku, nes galima rinktis iš daugybės skirtingų stilių, tačiau viskas priklauso nuo to, kurią kūno dalį norite stimuliuoti. Ir tai neapsiriboja tik makštimi ir klitoriu. Nors tai yra dvi populiariausios moterų sekso žaislų naudojimo sritys, yra įvairių žaislų, kuriuos galite išbandyti. Pateikiame trumpą pagrindinių sekso žaislų vadovą, kuris suteiks jums žinių apie kai kurias populiariausias priemones, skirtas moterims, ir trumpą instrukciją kiekvieno žaislo naudojimui.

Dildo

Dildo yra vienas iš populiariausių moterų sekso žaislų, o didžioji jo populiarumo priežastis yra tai, kad jis yra labai universalus. Dildo priskiriami nevibruojantiems žaislams ir yra naudojami skverbimuisi ir vidiniam masažui. Jie gali turėti labai tikrovišką dizainą arba gali būti visiškai neatitinkantys realybės.

Dildo yra įvairių formų ir dydžių. Galite įsigyti didelį dildo, mini dildo, metalinį arba stiklinį, tekstūruotą ar net lenktą dildo, kad nukreiptumėte tiesiai į g tašką. Nors daugeliui moterų patinka tokio tipo žaislai, skirti prasiskverbti į makštį ir stimuliuoti G tašką, taip pat galite gauti analinį dildo.

Vibratorius

Galbūt girdėjote posakį, kad joks miegamasis neapsieina be vibratoriaus. Taip yra todėl, kad šie sekso žaislai sukurti taip, kad padėtų jums pasiekti orgazmą, nesvarbu, kurioje kūno vietoje jį naudojate. Vibratorius – tai visa apimantis terminas, apibūdinantis bet kokį sekso žaislą, kuris vibruodamas stimuliuoja erogenines kūno zonas.

Išsiaiškinti, kuris vibratorius yra geriausias, priklauso nuo to, kurias kūno vietas norite stimuliuoti. Yra išorinių, kurie stimuliuoja klitorį, ir vidinių, kurie masažuoja makštį ir G tašką.

Spenelių spaustukai

Spenelis dažniausiai yra viena iš erogeninių kūno zonų, į kurią sekso žaislų vartotojai dažnai nekreipia dėmesio. Taip yra todėl, kad spenelių spaustukai dažniausiai siejami su skausmu, o ne su malonumu. Ir nors kai kuriais atvejais taip gali būti, viskas priklauso nuo to, kokio tipo spaustuką naudojate. Spenelių spaustukai suspaudžia spenelius ir riboja kraujo tekėjimą į tą vietą.

Pašalinus spaustuką, kraujas gali grįžti į spenelį, sukurdamas pojūčių ir endorfinų antplūdį. Po pašalinimo spenelis bus jautresnis lietimui, laižymui ar gnybimui. Jei spenelių spaustukus ketinate įsigyti pirmą kartą, ieškokite reguliuojamo stiliaus, kad galėtumėte rasti jums patinkantį spaudimo lygį. Pinceto spaustukai, aligatoriaus spaustukai arba drugelio spaustukai yra reguliuojami stiliai, kurie idealiai tinka pradedantiesiems.

.

.

Užsakymo Nr. 220530

Rašyti komentarą