Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Kokius treniruoklius ir sporto inventorių verta turėti namuose?

Publikuota: 2022 gegužės 25 Kategorija: Paslaugos, Reklama, Verslas

Jei norite įsirengti erdvę, kur galėtumėte netrukdomai sportuoti, tuomet šis straipsnis kaip tik jums! Jame pateiksime informacijos apie sporto inventorių ir treniruoklius, kuriuos verta turėti kiekvienuose namuose.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Jogos kilimėlis

Jogos kilimėlis yra vienas paprasčiausių, bet tuo pačiu ir vienas reikalingiausių sporto inventorių, kuriuos rekomenduojama turėti kiekvienam, sportuojančiam namuose. Jis tinkamas ne tik jogai, bet ir kasdienei mankštai, treniruotėms su svarmenimis, pilatesui ir kitoms veikloms, kai reikalingas paminkštinimas bei neslystantis paviršius. O geriausia tai, jog toks kilimėlis nekainuoja daug, tad kiekvienas jį galės įsigyti.

Treniruočių suolelis

Itin universalus treniruoklis, leisiantis atlikti tikrai ne vieną pratimą, todėl idealiai tiksiantis tiems, kurie nemėgsta rutinos. Treniruočių suolelio pagalba galima sustiprinti daugelį kūno raumenų grupių, tad naudojant jį bus stiprinamas visas kūnas, kas bus naudinga ne tik fizinei, bet ir psichologinei sveikatai. Priklausomai nuo jūsų norų ir poreikių, galite rinktis iš skirtingų suolelių modelių – turinčių daugiau ar mažiau funkcijų.

Svarmenys

Galbūt nustebsite, tačiau visiems suaugusiems žmonėms bent 2 kartus per savaitę reikėtų atrasti laiko jėgos treniruotėms. Tam puikiai gali padėti įvairaus svorio svarmenys, kuriuos naudojant yra didinamas kūno pajėgumas. Žinoma, jei esate pradedantysis, turėkite omenyje, jog reikėtų gerai įsivertinti savo fizinį pasirengimą ir pasirinkti ne per sunkius hantelius.

Bėgimo takelis

Jei norite rimtesnio treniruoklio namuose, tuomet rekomenduojama įsigyti bėgimo – ėjimo takelį iš Imuperku.lt. Bėgimas ar ėjimas yra puiki kardio treniruotė, padėsianti pagerinti širdies darbą bei kraujagyslių funkciją, be to, šis treniruoklis leis sportuoti bet kuriuo – jums patogiu metu, nepriklausomai, kokios oro sąlygos bus už lango.

.

.

Užsakymo Nr. 220525

Rašyti komentarą