Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

„Sidabrinės vestuvės“ su „Ambrozija“ (Juknaičiuose)

Publikuota: 2022 gegužės 19 Kategorija: Renginiai

Vestuvės – stebuklinga šventė. Kartais, kai du visai nesuderinami žmonės nusprendžia būti kartu. Bet jeigu jie dar sugeba kartu išgyventi 25 metus – tai prilygsta vienam iš pasaulio stebuklų. O jeigu vienas iš jų – Bronius su armonika, o kitas – Stefa su siautulingu charakteriu – lauk fejerverkų. O jeigu dar paradui vadovauja piršlys Beausis – tai be žemės drebėjimo neprasisuksi.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Išskirtinė jubiliejinė šventė jūsų mieste „pakeis upių vagas“ ir jūsų supratimą, kas yra šeima. ŽIŪROVŲ PAGEIDAVIMU vėl pristatomoje koncertinėje programoje „Sidabrinės vestuvės“ jūsų laukia juokingi vaizdeliai-patarimai, kaip išsaugoti šeimą, ką daryti, kai vilties nėra, ir kaip muzika gali išgelbėti jūsų santykius.

ATNAUJINTAME ŠOU BUS VISKO ! Smagūs, nepakartojami ir fantastiški šventės atlikėjai „ŽEMAITUKAI“, dainos, šokiai ir juokas iki pat „dugno“.

Kviečiame visus į Galvanauskų sidabrines vestuves, kurios vyks Juknaičių kultūros namų didžiojoje salėje gegužės 24 d., 18:30. Bilieto kaina – 12 €. Vaikams (7m – 12m) – 7 €. PRIEŠ KONCERTĄ – 15 €. Bilietų teiraukitės Juknaičių kultūros namuose. Informacija telefonu – 8 687 49146.

Organizatorių inf.

Rašyti komentarą