Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Kiek kainuoja įrengti nuotekų valymo įrenginį?

Publikuota: 2022 gegužės 02 Kategorija: Paslaugos, Reklama, Verslas

Nuotekų valymo įrenginių kaina – vienas pagrindinių kriterijų renkantis tokią sistemą. Pradėjus jomis domėtis, pastebima, kad daug kur minimos skirtingos išlaidos. Tai natūralu, nes esama įvairių gaminių tipų, jų montavimo būdų. Šitaip galutinė kaina varijuoja. Todėl pabandysime apžvelgti keletą aspektų, nuo kurių priklauso nuotekų valymo sistemos įrengimo išlaidos.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Valymo įrenginio gamintojas

Nuotekų valymo įrenginiai skiriasi ne tik savo galia ir dydžiu. Kitokie yra ir gamintojai. Todėl kainai įtakos turi ir jie. Šių sistemų kūrėjų pasiūla Lietuvoje gausi. Jei domina biologiniai nuotekų valymo įrenginiai, atsiliepimai gali padėti įvertinti juos gaminančios ir pardavinėjančios įmonės patikimumą. Na, o norint sužinoti daugiau, verta spausti čia.

Vienas svarbiausių aspektų, kalbant apie gamintojo patikimumą, yra jo turimi sertifikatai. Sertifikuotos įmonės užtikrina ilgą savo produkcijos garantijos laikotarpį. Priklausomai nuo gamintojo jis gali skirtis ir siekti net iki dešimties metų. Šis rodiklis bene geriausiai apibūdina produkcijos dalių kokybę. Žinoma, kuo ilgesnis galiojimo laikotarpis, tuo didesnė mechanizmo kaina. Bet kas svarbiau – ilgaamžiškumas ar pigumas ir nežinomybė, kiek laiko ir kaip veiks įrenginys?

Naudotojų skaičius

Valymo įrenginys paprastai pasirenkamas atsižvelgiant į reikalingą našumą. Kitaip pasakius, sistemos pasirinkimas priklauso nuo namo gyventojų poreikių, taip pat nuo to, kiek žmonių gyvena namuose ir koks vidutinis nuotekų kiekis susidaro per mėnesį.

Pavyzdžiui, jei mechanizmas skirtas 1–4 asmenų šeimos buitinėms nuotekoms valyti, dažniausiai jo kaina siekia apie 1400 eurų. Tačiau individualiais atvejais, net ir 4 asmenims gali būti rekomenduojamas didesnio pajėgumo įrenginys. Tada jo kaina, žinoma, yra didesnė. Todėl sistemų kainų skirtumas net ir dėl vieno žmogaus gali kisti.

Priedai

Nuotekų valymo įrenginiai gali turėti skirtingus komplektus. Tad naudinga žinoti, kad kiekvienas priedas prisideda prie galutinės kainos. Vienas pagrindinių ir reikalingiausių yra orapūtė. Ji užtikrina sklandų valymo procesą. Šio priedo kaina gali būti įvairi. Šiuo klausimu siūloma pasikonsultuoti su specialistais.

Yra ir kitų aspektų, lemiančių nuotekų valymo įrengimo kainą. Visgi daugiausiai įtakos jai turi straipsnyje pristatyti aspektai. Svarbu prisiminti, kad tokios sistemos turi atitikti jūsų finansinę padėtį, gyventojų poreikius. Be abejo, nuotekų išvalymas turi būti kokybiškas. Todėl siūloma pirmiausia atsižvelgti į šiuos kriterijus. Juos prisiminus, paprasčiau suskaičiuoti, kiek gali kainuoti nuotekų valymo įrengimas.

.

.

Užsakymo Nr. 220502

Rašyti komentarą