Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Šviesų reguliavimas ir kiti darbai autoservise

Publikuota: 2022 balandžio 22 Kategorija: Paslaugos, Reklama, Verslas

Susidūrėte su transporto priemonės šviesų nesklandumais? Genda lemputės, reikalingas šviesų reguliavimas? Atvykus į Panevėžyje veikiantį autoservisą bus pasirūpinta, kad automobilio šviesos vėl veiktų nepriekaištingai ir atitiktų visus keliamus saugumo reikalavimus.

Skaitykite toliau ir sužinokite apie automobilio apšvietimo taisymą.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Žibintų reguliavimo darbai

Automobilio žibintai yra labai svarbios, už saugumą ir gerą matomumą kelyje atsakingos detalės. Jie turi kristi tinkamu kampu ir būti tvarkingai sureguliuoti. Tai svarbu ne tik dėl techninės apžiūros praėjimo, bet ir Jūsų pačių bei kitų eismo dalyvių saugumui visus metus, ypač tamsiu paros metu, esant prastam matomumui kelyje dieną, rūkui. Būtent todėl tinkamu žibintų reguliavimu svarbu visuomet pasirūpinti ir kreiptis į specialistus.

Jeigu pastebite, kad sugedo ir neveikia kokia nors lemputė, jei suprastėjo apšvietimas – kreipkitės ir viskas bus labai greitai sutvarkyta. Tai visai nebrangu ir nereikalauja daug išlaidų. Jeigu mokate tvarkyti patys, žinote, kokios tinka lemputės, galite bandyti susitaisyti žibintus ir savarankiškai. Vis dėlto periodiškai pravartus ir žibintų reguliavimas, kuriam reikalinga speciali įranga, tad geriausia kreiptis į patikimame autoservise dirbančius specialistus.

Profesionalumas ir aukšta darbų kokybė

Pasitaiko atvejų, kai žibintų nesigauna reguliuoti dėl žibintų reguliavimo mechanizmo užrūdijimo – tai paprastai būdinga senesnėms transporto priemonėms. Tokiu atveju, reikalingas senų žibintų dalių keitimas naujomis.

Dažniausiai sureguliuoti žibintus visai nėra sudėtinga ir viskas tetrunka vos keliolika minučių. Žibintų reguliavimui naudojamas specialus stendas, kuris atitinka techninių apžiūrų saugumo reikalavimus. Žibintai bus sutvarkyti jau visai netrukus ir galėsite iš karto mėgautis geru matomumu kelyje bei gera apšvietimo kokybe.

Be žibintų reguliavimu taip pat autoservise bus pasirūpinta ir kitais būtinaisiais darbais. Patyrę meistrai pasirūpins kone viskuo, kas yra reikalinga norint sėkmingai praeiti techninę apžiūrą ir kas yra būtina Jūsų saugumui kelyje.

Greitas ir profesionalus žibintų reguliavimas, kitos automobilio remonto darbų paslaugos iki pačių menkiausių smulkmenų! Visa tai – puikia kaina, garantuojant aukštą darbų kokybę.

.

.

Užsakymo Nr. 220422

Rašyti komentarą