Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

10 idėjų, kaip prasmingai bei turiningai praleisti Šv. Velykų laisvadienius

Publikuota: 2022 balandžio 05 Kategorija: Paslaugos, Reklama, Verslas

Artėja Šv. Velykos – viena gražiausių pavasario švenčių. O kartu su ja – ir laisvadieniai. Tad, kaip juos praleisti turiningai bei prasmingai? Žinoma, jaukus pasisėdėjimai bei nuoširdūs pokalbiai prie vaišėmis nukrautų stalų yra tiesiog būtini. Tačiau, kad šventinės dienos būtų dar žavingesnės, verta pasisemti ir dar daugiau idėjų.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

1. Vienas nuostabiausių dalykų, ko galime tikėtis šios šventės metu yra bundanti gamta bei šiltas oras. Taigi, bus labai prasminga ir simboliška, jei šias šventines dienas praleisite poilsiaudami gamtoje. Juo labiau, kad poilsis gamtoje yra labai naudingas žmogui – nuramina, atpalaiduoja, mažina emocinio pervargimo ir įvairių ligų tikimybę. Na, o, jei pasimėgauti poilsiu gamtoje nuspręsite kartu su visa šeima, tai – galite būti tikri: gerų emocijų bus dar daugiau. Na, o Laisvalaikio dovanos – puikus pasirinkimas, jei jus domina kokybiškas poilsis gamtoje bei joje įmanomos pramogos.

2. Taip pat jau yra, kad nuolat skubame, lekiame, bėgame, daug dirbame ar mokomės naujų dalykų ir… pamirštame ne ką mažiau svarbų akcentą – raminantį bei atpalaiduojantį poilsį. Na, o jis yra iš tiesų labai reikalingas, jei norime būtų žvalūs ir energingi, Taigi, jei seniai neskyrėte poilsi vien tik sau, ypatingo dėmesio, artėjančios šventinės dienos yra puiki proga tai padaryti. Tad suplanuokite trumpą pabėgimą iš namų – apsilankykite SPA centre bei pasimėgaukite ypatingais masažais, pasibuvimu pirtyje ar maudynėmis baseine.

3. Nors tokia šventė kaip Šv. Velykos yra ramybės bei susikaupimo metas, geros, smagios bei džiugos emocijos taip pat yra labai reikalingos. Na, o jų bus tikrai kur kas daugiau, jei kartu su visa šeima – antra puse, vaikais, tėvais, seneliais, patrauksite į galvosūkių kambarį. Galite būti tikri – tai bus nauja, smagi bei daug gerų emocijų suteiksianti pramoga.

4. Po skanių bei sočių pietų, svarbu nepamiršti ir pajudėti. O tai padaryti bus labai paprasta, jei tik įtrauksite ir smagius žaidimus – ne tik laikas prabėgs labai greitai, bet ir netrūks daug juoko bei pačių geriausių emocijų. Bene vienas labiausiai tinkamų žaidimų, nes jį labai paprasta žaisti, yra žaidimas pavadinimu – Kas aš esu?, kuomet vienas iš kambaryje esančių žmonių bando pavaizduoti jam patinkantį gyvūną ar paukštį o likusieji – bando įspėti mįslę.

5. Šv. Velykos – ne tik smagių akimirkų, tad ir atjautos metas. Tad, jei norite šias šventines dienas praleisti ypač prasmingai, suorganizuokite pagalbą kitiems – su lauktuvėmis aplankykite ne pelno siekiančias organizacijas, gyvūnų globos namus ir t.t.

Šv. Velykos – graži ir jauki pavasario šventė. Na, o, jei jos metu išpildysite ir bent vieną iš šių idėjų, tai, galite būti tikri – šventė bus labai prasminga. Tad linkime šventiškų, jaukių ir prasmingų akimirkų.

.

.

Užsakymo Nr. 220405/1

Rašyti komentarą